Eilen sain balettitunnilla ruusuja, joiden piikit alkoivat kuitenkin lopputunnista pistellä risujen lailla. Ei ollut kulunut tunnista varttiakaan, kun paljon käsiä ja suunnanvaihtoja sisältävää tendu-sarjaa tangossa tehdessä (eli jalan ojentelua maata pitkin eri suuntiin, kuulostaapa hölmöltä näin sanottuna) opettaja kommentoi, että mun tekeminen näytti oikeasti professionaalilta. Ooooo! Hei vitsit, balleriina!

Vaan tietäähän sen, että pilvilinnoista tullaan yleensä ryminällä alas maanpinnalle. :D Tunnin lopuksi tehtiin diagonaalissa liikkuvaa iisiä hyppysarjaa, vuorotellen temps levé ja pas de chat (eli loikka ja kissahyppy). Vikkelässä tempossa mulla on vaikeuksia ehtiä ojentaa ponnistavan jalan nilkka ennen hyppyä (syytetään vaikka rimojen pituutta!), ja tällä kertaa sain kuulla askeltavani kuin cowboy.

Hihityttää vieläkin. :D

Muuten, tuo American Ballet Theatren balettisanasto videopätkineen on ihan ässä - Quicktimella katsomaan. Tikutikutiku to the max! :D

Harmittaa, että ystävänpäiväkortit jäi lähettämättä, en ehtinyt askarrella ajoissa. Luotan silti siihen, että ystäväni tietävät miten tykkään niistä joka päivä. :)

393096.jpg
Hyvää päivää, ystävät ja tuttavat!