472490.jpg

Eka kerta 1: aromaterapia

Lauantaiaamupäivän hemmotteluhetki ylitti kaikki odotukset. Eipä osannut heppu arvata, millaiseen unelmahoitoon mut lahjakortillaan lähettäisi! Arvoitushan se oli itsellenikin, mitä tuleman pitää, mutta homman nimi selvisi vauhdilla kun aromaterapeutti käski riisua vaatteet pois ja mennä pötkölleen peiton alle. Siitäpä sitten Adiemukset soimaan ja vartaloa öljyämään!

Jumankauta että tuntui hyvältä. Rentoutus maksimus. Hartiaseudun (gradu)kireyskin pääsi avautumaan hiukkasen verran. Ainoat häiriötekijät olivat hoitajattaren kuriseva maha ja seinän takana kailottanut kovaääninen tympeä rouva-asiakas (Kai sä oot varautunu siihen, että jos mä en tykkää niin teet sitte uudestaan! Eiks täällä muka saa polttaa? Onks edes tulta?), jotka pääsivät vähän latistamaan uneliasta tunnelmaa. Muuten aika täydellistä, suosittelen!

Mut en kyllä ostanu niitä kahta törkeän kallista eliittivoidetta, joita mulle yritettiin kaupata. Näytänkö mä muka siltä, että mulla on varaa laittaa 50€ yhteen öljypurtiloon? Näistä voisin kyllä vähän maksaakin. :D

472535.jpg

Eka kerta 2: hohtominigolf

Lauantai jatkui rentouttelun merkeissä, kun illalla suunnattiin Kiitoradalle. En muistanutkaan, miten hauskaa minigolf on! Isolla porukalla hyvässä leikkimielisessä tsemppihengessä vierähti aika iloisesti, ja löysipä muutama pallokin tiensä reikään (mää muute tulin neljänneksi ja voitin naisten sarjan). Ilta jatkui iloisena vielä kahdessa baarissa, joista jälkimmäisessä ymmärsin omaksi onnekseni juoda vain vettä ja kokista (oli kyl aika hapokasta).

Note to self: ensi kerralla älä laita hohtomeininkeihin valkoista paitaa. :D

472483.jpg

Eka kerta 3: balletone

Balletone on maailmalla suuren suosion saavuttanut tuote, joka on kehitetty ammattibalettitanssijoiden käyttämistä harjoitteista. Se on kokonaisvaltainen kehonhallintaa ja lihaskuntoa kehittäva tunti, joka on yhdistelmä klassisen baletin, pilateksen ja joogan liikesarjoja. Tunnilla ei käytetä tankoja, eikä siellä myöskään tarvita balettitossuja.

Tänään olin ihan superreipas, kun kahden ja puolen tunnin rankkojen kisatreenien jälkeen jäin vielä balletone-tunnille. Auringon paahtama hikinen tanssisali, kroppa treeneistä puhki ja mustelmilla, takana viiden tunnin yöunet ja liian monta siideriä - jessus, miten teki tiukkaa! Mutta jessus, miten hyvä olo jälkeenpäin, kaikesta tärinästä huolimatta!

Tunnin alkuosa oli balettityyppistä liikehdintää: rakennettiin keskilattialla pitkähkö rauhallinen sarja, jossa tavoitteena oli löytää liikkeisiin oikea suhde pehmeyttä ja sitkeyttä - aivan kuten baletissakin. Balettiosuuden jälkeen tehtiin lihaskuntoa, rääkissä erityisesti syvät vatsalihakset ja sisäreidet, ja ihan tunnin lopuksi vielä joogatyyppisiä ja tavallisempiakin venytyksiä. Kunnon treeni, uskokaa tai älkää! Ja tuntuisi tosiaan sopivan kaikille, vaikkei baletista aiempaa kokemusta olisikaan. Kandee kokeilla jos osuu kohdalle, itse menen ehdottomasti toistekin.

Niin, ja kisoihin lähdetään tommosilla telinevoimistelijoiden puolitossuilla. Vähänkö pro kamppeet hei! Ja vähänkö sattuu hei tossujen saumat, kun eivät ole vielä kunnolla mukautuneet jalkaan.. eipä uskoisi, että nuo pehmeät lipareet voi tuottaa lähes yhtä paljon kipua kuin kärkitossut. :D

Bubbling under: afropowerdance - huomenna ekalle tunnille!