Vihdoin on julkistettu kisojen showtanssisarjan tuomarit. Yksi kuva vastaa tuhatta sanaa: tipautus.gif
Melkoisia nimiä (Jorma! Jorma!!) - mutta ensijärkytyksen jälkeen tajusin nopeasti, että tuohan on meidän shouta ajatellen lähestulkoon paras mahdollinen tuomaristo. Meillä kun on pyllynrytkytyksen sijaan tarjolla teatterimainen tanssinriemuinen kokonaisteemainen kolmen minuutin paketti, ja luulis noiden osaavan arvostaa juuri sitä. Peukut pystyyn ja nilkat ojennukseen!

Ilmoittautumisaika kisoihin päättyy ylihuomenna, joten ehkä jo tällä viikolla saadaan kilpakumppanit tietoon. Viime vuonna tuossa aikuis-show-pienryhmäsarjassa oli 26 joukkuetta - ei voi kuin toivoa, että viimevuotiset voittajat Stepparit jättäisivät tänä vuonna kisat väliin, niiden ollessa mukana ei valitettavasti ole muille juurikaan jakoa.

Jännittää ihan karmeesti jo nyt! Ohjelmassa on toki vielä paljon viilattavaa ja muutama henkilökohtainen ongelmapaikkakin (tää pitkäjalkainen lyhytselkäinen ruumiinrakenne aiheuttaa yllättäviä hankaluuksia), mutta olen aika varma että toukokuun puolivälissä ollaan valmiit astumaan lavalle. Huhhuh.. se tunne kun kävellään stagelle, asetutaan alkupaikoille ja odotetaan että musa lähtee. Sydän hakkaa jo pelkästä ajatuksesta.

NIIN SIISTIÄ!