Äkkiä hoksattua, osa 1.
Mario Lemieux on yksi niitä harvoja NHL-kiekkoilijoita, jotka tiedän nimeltä. Ei mitään hajua missä seurassa se pelaa, eikä ees kiinnosta, mutta jostain tuli moinen nimi eilen mieleen - ja yhtäkkiä syttyi lamppu. Toi sukunimihän ei oo niinku lemieuks suomalaisittain vaan le mieux = paras. Hassua hihihhi! Melkoinen ranskatar määki, bonjour vaan!

Äkkiä hoksattua, osa 2.
Eilen oli kyllä hoksottimet tavallista kovemmilla kierroksilla, syttyi nääs toinenkin lamppu samana päivänä, kun päässä alkoi soida vanha tuttu isänmaamarssianthem Siniristilippumme. Oivalluksen ilo paras ilo: toisen säkeistön kohta teit isäin astumaan tarkoittaakin että astellaan isien teitä, eikä että se siniristilippu jotenkin teki isät astumaan. Oisko mitään töitä tällaselle äidinkielentaidoiltaan vähän vajaalle kääntäjälle?

Päivän kiva, osa 1.
Dumle vs. Dooley's -toffeeoikeudenkäynti. Huvittavaa ja herkullista luettavaa moinen layout-kiista :D mutta jos ei ole aikaa selata koko tarinaa läpi (tai jos jostain käsittämättömästä syystä ei karkki ja/tai alkoholi kiinnosta), markkinaoikeuden päätös löytyy aivan sivun alalaidasta. Että kevyet kakskytdonaa oikeudenkäyntikuluja - morjens. Kaikkee ne.

Päivän kiva, osa 2.
Yllättävä blogimiitti: Fifi pistäytyi työhuoneella! "No säähän se oot!" :D Ihan mahtavaa! Kaikkia pupuja täällä yliopistolla ja blogistaniassa pyöriikin! :)