509034.jpg
Puukehikon ympärille punottua narua. Kannessa saranakiinnitys. Sivuilla kädensija-aukot.
Toisen korin pituus 50 cm, leveys 40 cm ja korkeus 40 cm, toi
...sen korin pituus 42 cm, leveys 32 cm ja korkeus 32 cm.

Tommoset ihanat koriarkkuihanat hain eilen postista! Sanoinko jo että ihanat! Mut arvatkaa vaan oliko sisälukutaito hereillä, kun nuo Ellokselta tilasin. No ei ollut ei. Äimistys nimittäin oli käsinkosketeltava, kun postitäti kärräsi seinän takaa hirveellä kolinalla noin tuplasti suuremman pahvilaatikon kuin mitä odotin. Sitä sitte olikin kiva kuljettaa fillarin tarakalla (en pudottanu ku kerran!).

Pienempi päätyi kylppärin lavuaarin alle säilytysloodaksi, kuten oli tarkoituskin, isommalle mietin vielä paikkaa ja sisältöä. Mut voi se vähän aikaa olla tyhjänäkin kert se on niin ihana. Eikunhei - heppu, määhä tuonki sen sun luo! Ni voin laittaa sit sinne säilöön sen tilaa vievän vanulappupussi-kiistakapulan! Tuon sulle lahjaksi jonkun ihanan torkkupeiton samalla! Kulta jooko!

Vituittaa kun en ikinä ehdi jumppaan ja tanssitunneille. Työt on kivoja, pitkät kisatreenit on kivoja ja gradunteko on kivaa - oikeesti, parhaimmillaan se todella on kivaa, silloin kun teen vaan enkä mieti että PITÄIS OLLA VALMISTA JO. Tuo kolmikko vaan vie sen verran aikaa ja voimia (resursseja junou) ettei oikeen muuta tässä ehdi. Vituittaa erityisesti siksi, että just nyt olis supertärkeää kohottaa aerobista kuntoa kisoja varten - voin kertoa, että se meidän kolmen minuutin rykäisy on aika saadanan raskas. Ja nyt en sitte ehdi mitään muuta liikuntaa harrastaa kun noita kisatreenejä. Vituittel!

Tänään meen jumppaan vaikka selkä menis katki. Niinku se varmaan meneekin.