530331.jpg

Tilulii! Oon kehittänyt jostain tällä viikolla ennennäkemättömän yhden naisen Ark-fanihysterian. Vaikka en edes ollut Tavastialla keikoilla (Saara otti hyviä kuvia!), vaikka en edes ole vielä uutta levyä ostanut.. on vaan semmonen pahemmanlaatuinen täpinä päällä. Ja saa ollakin! Ark Ola iihks!

Toissailtana sattui kohdalle onnen kantamoinen, kun yömyöhälle venähtäneiden treenien jälkeen päädyin toljottamaan hetkeksi Musiikki-TV:tä, jossa vieraana oli kukapa muukaan kuin Ola. Siellä se farkut(!) jalassa hassusti ujon oloisena puhui ruotsia. Oj vad gullig han är!

Ruisrockissa nähdään, heja heja! Edellisestä keikkakokemuksesta on jo ihan liikaa aikaa, mut kyllä oli silloin täpötäydellä Kårenilla aika ekstaattinen Ark-tunnelma. Ja ennen heinäkuista Ruissaloa pidetään tietysti Euroviisu-peukkuja! Viime vuonna voiton vei pyrotekniikalla kuorrutettu monsterirokki, josko tällä kertaa paniikkihäiriöstä kertova glittergruuvi! :)

Meidän Hannalle on muuten tehty ihan toimiva video. Biisikin tuntuu paranevan kerta kerralta, varsinkin kun vihdoin älysin lukea sanatkin. Että sehän ihan kertoo jostain se laulu eikä vaan että kertsissä kaikki yhteen ääneen liivmiialoun. :D