Määpä en kuulkaa mee huomenna töihin! Yykaakoonee viis päivää pääsiäislomaa! Tai mitä se nyt on, graduntekoa. Lomaillaan sitten kesällä tai joskus.

Pääsiäinen onnistui kyllä sotkemaan töissä kuviot ihan täysin - koko jengi samassa deadlineveneessä, en tajua miten onnistuttiin möhläämään aikataulut näin! :D Hillitön viime hetken kiire ennen kahta isoa tarkkaa tärkeää aikarajaa, koko päivä suhinaa ja pikapalaveria pitkin käytäviä ja työhuoneita, muutoksia ja unohduksia ja korjauksia ja päätöksiä. Siis viime tingan tehokasta toimintaa parhaimmillaan! Vielä kuuden jälkeen käytiin pomon kanssa läpi viimeiset systeemit, ja lähetinpä siinä kohtaa vielä muutaman työsähköpostinkin - yleensä pyrin välttämään duunimeilausta virka-ajan jälkeen, koska itseäni ärsyttää suunnattomasti joskus iltaseiskalta tulleet viestit. Että pergel onko toikin aina vaan töissä. :D

Mutta kiireilykin on kivaa, kun tehdään hyvässä hengessä! Plus että viihdyn erityisen hyvin juuri näissä tällaisissa työtehtävissä, avainasemassa kaiken keskellä kasaamassa yhteistä palapeliä. Eikä sekään pahalta tuntunut, kun kesken kaiken moni sanoi pienen kiitoksen. On se hyvä kun meillä on tuollainen assistentti..

Ja niin! Parasta päivässä: ihana ranskatar Pupuce! :) Tuli hakemaan mut lounaalle sopivasti kesken kaiken tuon hässäkän, ja ai vitsi kun oli huippua vihdoin tavata! Aatella, että ilman blogeja ei mekään oltais kaiketi koskaan tutustuttu, vaikka saman pääaineen blondeja ollaankin. Halaus!

Muuten, varoituksen sanana kaikille, joiden kanssa osun tapaamisiin lähiaikoina - en koe olevani aivan parhaassa seuraterässä, tää ressi ja paineilu vie veronsa. Helpottanee sitten kesällä tai joskus.

Mutta einy pelkkää aurinkoa sentään. Vituittaa, kun roudasin tänään toista päivää putkeen treenikamoja turhaan mukana. Ei ehi katokku on tämmönen veri bisi bisnes vumän. Huomenna meen jumppaloimaan vaikka se olis mun viimeinen teko.

Ja nyt meen tekemään vähän töitä.