Irtiottojen uusintakierros tuli hyvään saumaan, kun en silloin syksyllä 2003 sarjaa seurannut. Mielipiteeni Irtiottojen "elämänmakuisuudesta" löytyy täältä - nyt keskitytään vain pariin ulkokohtaisuuteen. :D

Ulkokohtaisuus 1: Perhe Kouki-Edelmann

En voi sille mitään, että Mikko Koukin ja Samuli Edelmannin yhteiset kohtaukset saavat mut sellaiseen yhtäaikaisen häiriinnyksen ja huvittuneisuuden tilaan. Hei kaverit ettekai te vaan sukua oo? :D En tiedä huomaako sen niin selvästi juuri noista kahdesta, jos ei näitä perhekytköksiä tunne, mutta voin kertoa että useampi tuon suvun miehistä puhuu niin samanlaisella nuotilla, että ihan naurattaa. Ja telkkarissa häiritsee. :D

Ulkokohtaisuus 2: Massa tuo uskottavuutta

Paavo Westerberg (muistojeni Illi Ruusunen) näyttää Irtiotoissa noin vuosikymmenen nuoremmalta kuin nykyään, vaikka välissä on aikaa vain neljä vuotta. Aloin eilisen jakson äärellä oikein miettiä, missä vanhennusleikkauksessa se on käynyt - äh, sehän on vaan saanut hiukan lihaa luittensa ympärille. Ja ainakin mun mielestä sitä myöten myös erilaista, aikuisempaa uskottavuutta.

Toiseksi esimerkiksi samasta aiheesta nostettakoon Jared Leto, joka teki aikamoisen roolisuorituksen lihottaessaan itsensä lähes tunnistamattomaan muotoon Chapter 27 -leffaansa varten. Hurja muutos, mutta täytyy sanoa että leffalookin mainingeissa kuvattu parhaanbiisinvideo The Kill näyttää Jaredin osalta paljon paremmalta kuin saman levyn toinen sinkkuvideo From Yesterday, jossa Jared on siinä totutummassa söpö-pikku-kuosissa.

Jos en vielä ole tuota The Killiä hehkuttanut, teen sen nyt. Ja mikä video! C-osa on jo kuunneltuna kylmänväristyskamaa, ja sit vielä Jared ja Jared huutamassa naamakkain This is who I really am! Uau!

Johtopäätös: pitää olla pikkasen pläski! Tänä kesänä Duussi tanssii Jukka Pojan tahtiin. :)

Jos sä oot liian laiha
niin sit sua palelee aina
josset sä mitään paina
vie tuuli sut mukana aina