Päivän Uusi Kino
Jori Grönroosin lyhytelokuva The Blue Note (TV1 klo 23.40) kertoo entisen jazz-pianistin (iskä!) ja pikkutytön lyhyestä kohtaamisesta. Itse aion katsoa myös juuri ennen tuota pätkää tulevat, niin ikään Taideakatemian tuotantoa olevat lyhytelokuvat Lintu (päärooleissa aina hyvät J-P Mikkola ja Janina Berman) ja Mitätön - Esteban von Nachbanin onneton loppu. Teevee siis auki ykköseltä kello 23.15!

525122.jpg

Päivän surrealismipaukku
Tätä blogia käsittääkseni kirjoitetaan ihan suomeksi, mutta jostain syystä en kertaakaan lukemaan eksyessäni ole ymmärtänyt yhtään mitään. Viihdyttävää silti! Veikkaan, että ymmärryskatkos johtuu ikäerosta - kirjoittaja lienee vähintään puolet nuorempi kuin itse olen.

Päivän huutonauru (bizniss, yeee, check)
Kaikki on varmaan tän räp-suuruuden jo nähneetkin, mutta itse löysin Speak the hungarian rapperin vasta eilen, kun Terheistä ihanin mainosti videota Metro-lehden kolumnissaan. Iltamyöhän väsytilassa nauroin yksin katketakseni vedet silmissä. Sometimes people make a war, yeee. Ei voi tietää onko tämä tehty tosissaan, mutta jos on, niin aina hauskempaa. Ja kuten tuolla videon kommenteissakin todetaan - ehkä paras yksityiskohta on se, kun kertsissä don't know what is [sic] for -säkeen laulava hemmo joutuu vaihtamaan rivissä paikkaa että olis oikeessa kohdassa kun kamera lähtee takaisinpäin. Voi lol. :D

Päivän kevät
Unohtakaa Kauko Röyhkät, Sub Urban Tribet ja Tavaramarkkinat - kaikkien aikojen kevätbiisin tarjoaa ikäväni kohde nimeltä Tehosekoitin. Maailma on sun.