This weekend I've been mostly dancing. :)

Perjantai-iltapäivällä oli eka show-latinotunti: lanteen kieputtelua, ylvästä rynnästä, iloisesti flirttailevaa liikettä.. ja kipeät päkiät. Mahtavia ne lattaribiisit! Vaikka mahtavimmat vibat sain kyllä ei-niin-peruslattari Jazz Machinesta - mielessä Blaken ja Ashlen täydellinen samba. Dansa samba med mig, ay ay ay ay, jag är bra!

Sambarumbabueno, lacongachachacha:n jälkeen jäätiin vielä kisatreenaamaan.. eli loikomaan lattialle rinkiin ja kälättämään ja haaveilemaan siidereistä. :D Todettiin, että noinkohan me tällaisella meiningillä mitään SM-mitaleita ansaitaankaan. :D

- Kumpi otettais jos sais valita: päästään finaaliin ja vedetään ohjelma läpi sillon sunnuntaina vielä kerran, vai ei päästä finaaliin ja mennään lauantaina Hesaan baariin?
- No tietty lauantaina baariin!

:D

Lauantaikin sujui kuin tanssi, vaikken tanssinutkaan (ja vaikka jäikin Helsingin-tuparit väliin, harmistus). Aamupäivällä katsottiin hepun kanssa City Lights, heppu rutisti sylissä vähän tavallista lujempaa ja minä itkeä tyrskytin. Koskettavin leffa ikinä! Iltapäivä taas kului mitä parhaimmassa seurassa, kun Laurelinin ja Leopoldin kanssa käytiin syömässä ja kevätkuljeskelemassa (ja kakkaamassa, jessus sentään).

Sunnuntaipäivä jakautui kahteen tehokkaaseen osaan. Päiväosa sisälsi tuntikaupalla gradutehoilua, iltaosa tuntikaupalla tanssitehoilua. Funkyjam-tunnilla Shakiran & Beyoncén loilotuksen tahdissa tehtiin lattiatasossa kiemurrellen mustelmia polviin, ja kisatreeneissäkin saatiin paljon aikaan - tällä kertaa oli yllättävästi hyötyä mun yksityiskohtia rakastavasta nippeliluonteesta, kun viilattiin tärkeitä pikkujuttuja tarkasti kuntoon.

Kisaohjelma on siis nyt valmis, edessä kuukauden pituinen tiukka viimeistely- ja hiontavaihe. Jännitys kasvaa! Pyöriikö piruetti, pysyykö tasapaino, ehtiikö hilata jalan suoraksi oikealla iskulla, hyppääkö kaveri selkään vai vauhdissa ohi. :D Ja tykkääkö Jorma! :D

Illan päätteeksi vielä harrastin bongaa bloggaaja -leikkiä, kun yhtäkkiä hoksasin, että tanssistudion sohvalla istui tutun näköinen tyttö ottamassa mittoja teinien muodostelmajoukkueen pukuja varten. Ei muuta kuin käsi ojossa pikaisesti esittäytymään - oli mukava tavata, Desthea! :)