609169.jpg

Tässä kevään mittaan on tullut tavaksi, että käyn isilässä päivällisellä kerran viikossa. Vanhasta tutusta Syö hyvin sunnuntaina -kampanjasta :) ei tällä kertaa ole kyse, sillä ruokailut ajoittuvat yleensä viikon keskivaiheille, mutta hyvin on silti syöty päivästä riippumatta. Ja eilen vasta hyvin syötiinkin! Isi nimittäin kekkasi tarjota aterian uudessa naapuriravintolassa. Pientä juhlaa arjen keskelle, mikä sen parempaa.

Mami & pojat avasi ovensa vappuaattona, ja heti vappupäivänä jo käytiinkin siellä kuohujuomalla. Eilen sitten testattiin ruokalistan antimia - mitä herkkuja! Alkupalaksi valittiin friteerattua manchegojuustoa ja wasabi-kastiketta rapealla salaattipedillä, pääruoaksi otin karitsanpaistia (sydämeni itkee verta, bää) ja valkosipuliperunamuusia, jälkkäriksi jaksettiin kahteen pekkaan vielä kupillinen crème bruléeta.

Nam.

Kovin pahaa ei ollut myöskään superdupersuklaamuklaamantelinamijätski, joka tarttui mukaan Valtsun jäätelökaapista (kun ei ollu sitä mansikkakakkuista, ens kerralla sitten). Lääh! Mahatäys!

609162.jpg