Päivän henkilö: Mads Mikkelsen (mikkelssen kikkelssen hihi). Töiden jälkeen äiskän kanssa leffaan. Tässä typerässä karkkilakossa on muuten sellainenkin typeryys, ettei voi syödä elokuvissa karkkia. Litki siinä sitten typerää vettä typerästä pullostas ja haaveile ihanista irtsareista isossa paperipussissa.

Päivän biisi: Christian Falk feat. Robyn & Ola Salo - Dream on (mp3). Tähän ei vaan kyllästy. Videokin on aika hyvä. Ja aivitsikun Robynia olen fanittanut jotain 15-vuotiaasta asti, silloin se oli ehkä maailman siistein mimmi. Edelleen aika siisti. Olaa nyt ei tarvinne erikseen mainitakaan.

Ei sit vissiin muuta asiaa tänään. Taivaskin meni pilveen, harmaa fiilinki. Eikä auta että mielessä pyörii eilisen treenipäivän läskiläpät, vituittaa niin vituisti kun normaalikokoinen ihminen joutuu puolet pienempien lakkaamattomia "mullon ihan kauhee maha" -juttuja kuunnellessaan tuntemaan itsensä elefantiksi. Kisat on jo ens viikolla (mitä!!!) ja sen jälkeen kyl syön ison pussin sipsejä ja ainaki kaks törppöä jätskiä. Hyvällä omatunnolla. Kiitos.