Harvinaislaatuinen ilta eilen - oltiin hepun kanssa salilla! :O

Päätin muutaman vuoden salitaukoilun jälkeen ottaa täksi kesäksi yhdistetyn jumppa- ja salikortin, aikeena käydä punttipuolella pari kertaa viikossa. Heppu the Muscle Man sai kunnian ryhtyä mun persoonalliseksi treenaajaksi, ja eilen sitten käytiin saliohjelmaa läpi. Yksinkertainen ja tehokas setti, edessä raskas kesä! :D Penkkipunnerruksesta oon kyllä aika ylpeä, jaksan tehä jotain viis toistoa sillä pelkällä tangolla. Mut katotaanpa uudestaan elokuussa, sit muuten nousee rautaa hahaa!

Huomattavan simpsakka ja lihaksikas olo heti näin ekan salitreenin jälkeen. :D Yläkroppa hiukan jumistelee - mikä tietysti tarkoittaa vain sitä, että pitää tehdä jalkaprässiä ja pohkeita sittenkin isommilla painoilla, että saa alakroppaankin seuraavaksi päiväksi makeat säryt. :D Muutenkin mun täytyis nyt koittaa ymmärtää ja omaksua tuo no pain no gain -ideologia.. se kun on ollut aina hiukan etäinen ajatus ihan siksi, että tanssissa koko kuntoilupuoli tulee aivan itsestään, tunnin jälkeen sitä vain huomaa että oho tulipas hiki ja olenpas puhki. Salilla taas sitä kuntoiluaspektia on vähän vaikea olla huomaamatta koko ajan samalla kun irvistelee hikipääs.

Kesäpunttimimmi 2007 -projekti alkoi siis innokkaasti ja iloisesti! Mut sitten törmäsin kaupassa jäätelöostoksilla olleeseen anoppilan väkeen, ja pitihän sitä itekin iltapalajätski saada. Magnum Java oli aika hyvä, mut ei kyllä taida olla ihan salitreenaajan ruokaa. :D

Tänään en liiku kun huippaa päästä :( mut huomenna taas salille! Tuskin maltan odottaa! Liikunta! <3

Bonusbiisi: Robbie Williams - Have You Met Miss Jones (feat. Ron & Hermione)

And all at once I lost my breath
and all at once was scared to death
and all at once I owned the earth and sky

And now I've met miss Jones
and we'll keep on meeting till we die
miss Jones and I