Viimeinen työpäivä. Omat yhteystiedot ja kuvat nettisivuilta, julisteet seiniltä, taulut hyllyltä, villasukat laatikosta, mukit keittiöstä, pikkuradio ikkunalaudalta. Viimeiset postit matkaan ja koneelta omat tiedostot tikulle. Kirjoituspöydälle jää seuraajalleni kirjoittamani lista syyslukukauden ensimmäisistä hommista ja muista käytännön vinkeistä - tietenkin maininnalla, että neuvon mielelläni, jos tulee kysyttävää. Viimeisen päivän lohtuluksuseväinä limpskaa ja munkkia.

Tie tulee tuomaan yliopistolle syksyn aikana oikeastaan enää gradun palautuksen, kypsyyskokeen kirjoittamisen ja valmistumiskuvioiden muodossa. Johan täällä tuli seitsemän vuotta päätoimisesti hengailtuakin.. :)

Ehkä kurjinta tässä lähtemisessä on joutua toteamaan sähköposteissa, että voin kyllä hoitaa asiaa vielä hetken, mutta syksyllä on sitten otettava yhteyttä ihan eri ihmiseen. Mutta haa, kukas Duussin hännän nostaisi, elleivät viestit opiskelijoilta ja kollegoilta.

Paljon kiitoksia itsellesi joustavasta yhteistyöstä ja ohjeistuksesta, miten toimia jatkossa! Sääli, että olet lopettamassa työtä assistenttina!!

Kiitos todella paljon sinulle, että olet hoitanut meidän asiaamme. Ja kiitos muutenkin assistenttiajastasi! Olet paras assari, jonka tunnen!

Hyvillä mielin grad eiku työttöm eiku kesälomalle. :)