Aurinkoinen sää saattelee tytön tänään matkaan. Juna kuljettaa ensin mummilaan lepäilemään yhdeksi illaksi ennen huomisia serkun rippijuhlia. Juhlien jälkeen matka jatkuu samaa junarataa eteenpäin, ja huomenna kello 17.51 tassujen hypätessä Pasilan laiturille vastassa on Liisa varusteinaan siideritölkit ja konserttiliput! Ja sitte George! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Absolutely flawless!! (Huomaa kaksi huutomerkkiä.)

Samaa ei voi sanoa naisesta itsestään. Alaselkä on vihoitellut koko viikon, mutta särystä ja vihlonnasta huolimatta menin eilen sinne tanssiviikon viimeiselle street-tunnille. Puolentoista tunnin aikana sain alaselän ja takareisien lisäksi lukkoon myös vasemman sisäreisi-nivusen-mikälie. Ai saatana, sanoi Duussi, ja jatkoi tanssimista. Oli nimittäin niin siisti treeni! En ole tuota hiphop-streettiä juuri harrastanut, mutta nautin tunnista niin helkutisti, että nyt loppu ne kuivat baletti-tikutikut ja showjaska-jalannostelut. I'm a hiphopper yes I am.

Maanantain hoppitunnilla kamut pääsivät naureskelemaan mun verskoille, jotka olivat muiden housuja puolet pienemmät (noku en omista sellasia isoja). Eilen sain kuitenkin kamulta lainaksi jättipöksyt, jotka jalassa tekeminen kyllä tuntui paljon paremmalta, oikeanlaiselta.. löysät housut nyt vaan kuuluu kupletin juoneen. Opettajana oli vieraileva tähti arvostetusta tanssikoulusta - on paitsi kivaa, myös hyödyllistä päästä silloin tällöin treenaamaan uuden opettajan kanssa, nähdä vähän uusia tyylejä ja liikeratoja. Olen suorastaan ylpeä itsestäni, kun pysyin koko tunnin mukana kaikissa kiemurteluissa ja äkkiväärissä pysäytyksissä, ja sain vielä liikkeet näyttämään jotakuinkin siltä, miltä oli tarkoitus. Tai no, ainakaan en kaatunut kertaakaan. :D

Mutjoo, nyt tämä raihnainen nainen lähtee kesäloman ensimmäiselle reissulle! Tsoorts hier ai kam!

Iloista viikonloppua! :)