Aihitsi ihan paras DBTL-ilta eilen! Bändei ja huppelei. Vippipassi kaulassa oli hyvä leikkiä Tosi Tärkeää Ihmistä, ja jokilaivan yläterangilla aurinko porotti niin kuin vain heinäkuussa kuuluu.

Etukäteen hiukan ihmettelin, miksi Martti Servo & Napander oli aikataulutettu esiintymään jo viideltä, parhaitenhan se toimii semmosena loppuillan humalahumppayhtyeenä. Telttaan saatiin silti ihan mukava iltapäivämeininki, jota ei ainakaan yhtään huonontanut Martin hauska yllätys - taustalaulajina PMMP! :) Tytöt hoitivat pestinsä kiitettävästi asiallisten koreografioiden kera, ja oli ilo nähdä miten hyvinvoivalta vauvavatsakas Mirtsu näytti. Jos nyt jostain pitää kuningas Marttia komppanioineen soimata, niin oisin kyllä halunnu kuulla lempibiisini Samba kuppi kuumaa. :)

Martin hilpeissä jälkitunnelmissa käytiin paatis juamas tuappei, jonka jälkeen suunnattiin Viikatteen etupellihköön. Eivätpä pettäneet herrat tälläkään kertaa, lyhyydestään huolimatta varsin maukas keikka (jonka tietty kruunas see ko Kaarle moikkas meit tyttöi iik ääk ihku). Viikate vaikuttaa tykkäävän soittaa Tursussa, enkä kyllä ihmettele, sen verran alakuloissamme kyräilevää porukkaa me turkulaiset sentään ollaan. :D Jos nyt jostain pitää kuningas Kaarlea komppanioineen soimata, niin oisin kyllä halunnu kuulla peruskeikkahitit Kaunis kotkan käsi ja Kuolleen miehen kupletti. Ja jossain biisissä Kaarle löysi oikean sävellajin vasta jossain tokasäkeistön kertsin tienoilla, mut se nyt oli vaan sympaattista. :D

Ilta jatkui tuappien äärel niin paatissa, Dynskyssä kuin Kukassakin (jossa tein fiksuimman päätökseni pitkään aikaan tilatessani siiderin sijaan kupin vihreää teetä). Matkalla Dynamoon saatiin kevyt slaagi, kun ohi kävelivät siviiliasuiset veljekset Kaarle "silloli hiukset auki!" Viikate ja Arvo "silloli punaset pillit!" Viikate (heppu ei jostain syystä osallistunut slaagiin yhtä voimallisesti kuin vaikka allekirjoittanut) ja Dynamossa päästiin ihan kiittämään veljes Erno Viikatetta hyvästä keikasta. Loppuilta menikin sitten pohtiessa, että iik mihinköhän ne oli menossa ja mitäköhän niille kehtais sanoa jos ne näkis. Kun tutut hahmot myöhemmin talsivat Kukan ikkunan ohi, puristin hepun reittä ja hihkaisin vähän. Sitten mentiin kotiin syömään pitsaa ja kuorsaamaan.

On kiva olla fani. :)

Tänään vie tie illemmalla hepun kamun synttäreille. Vippipassi polttelee taskussa, tänään olis mahikset nähdä Aksu ja Kauko Röyhkä, huomenna jokilavalla Kristian Meurman ja Tuomo.. jaaha taiskin mennä humputtelun puolelle tää viikonloppu. :D

Jos joku muuta väittää, sanon terve vaan! Ja lähden juuh-liii-maaaan..