Heppulassa maataan kuumeessa ja kivussa, Duussilassa yritetään valita harmaaseen festarikeliin sopivia vaatteita. Harmittaa pirusti, kun toinen ei pääse mukaan! Miten on tätä viikonloppua odotettu! Nyt ehkä joudun uskaltautumaan Juliette & The Licksin keikalle, jotta saan soitettua hepulle terveiset seksisympooliltaan. :) Ratkeaapahan samalla yksi valintaongelma, kun Julietten kanssa samaan aikaan esiintyvät omat suosikit John Legend ja Magenta Skycode. Juliette it is - täytyy kuitenkin vähän kerätä rohkeutta ennen tuota iltakahdeksaa.. :O

714542.jpg

Tietysti myös sikäli kurja juttu, että ei ole yhtään niin kivaa lähteä festaroimaan yksin. Tai enhän mää yksin mee vaan kamujen kanssa.. mutta osa niistä on vippihippejä ja kaikki kuitenki katoaa kaljoissaan johonki ja muutenki tuleehan siellä nyt heppua ikävä kun Pipettes laulaa että dance with me pretty boy tonight! Tällanen käsikynkkäpariskuntailija musta nyt sitte on tullu, että tuntuu ihan hölmöltä lähteä festareille ilman sitä omaa tuulipukukaksosta. Voipaskasentään.

Mutta surut pois ja kukka rintaan, ei kai sinne murjottamaan sovi lähteä. Iloista festivaaliviikonloppua Ruisrock-kansalle! :)