Kuuluminen #1
Selkä särkee edelleen. Kipu tuntuu siirtyvän päivä päivältä alemmas, tässä lähestytään jo pyllynseutua. Aamulla herätessä erehdyin luulemaan oloa jotakuinkin mukavaksi, mutta päivän mittaan särky on taas ehtinyt vahvistua. Kamalat niksat, kun ei pääse treenaamaan! Ja kun syön joka päivä vähän (eli paljon) lohtujätskiä ja lohtusitä ja lohtutätä, olo on kohtalaisen paisuvainen. Aargh, karsea vituitus.

Kuuluminen #2
Gradua en ole tehnyt lomalla vielä yhtään. Tänään aamiaispöydässä heppu kysyi ihan ystävällisesti, koska olen ajatellut palauttaa graduni. Ennen kuin pystyin vastaamaan, jouduin  vähän itkemään. :D Tänään pitäis koittaa availla taas tiedostoja ja muistin syövereitä. Tuoreessa horoskoopissakin on työ-kohdassa vain yksi tähti kolmesta ja teksti: Otteesi on lipsumassa, mutta ole vahva. Tärkeä työ on saatettava päätökseen. Aika selvännäkijöitä tuolla MeNaisissa.

Kuuluminen #3
Säätiedotus näyttää Tampereelle lauantaiksi puolipilvistä ja 23 astetta. Jihuu! Kauan odotetun yhteisen kesälomamatkan aika on siis koittanut. Muut saa mennä pupustelemaan Roomiin ja Pariiseihin ja Kreetoille, mepä lähdetään Tampereelle juamaan kaljaa lällislää! :)

Kuuluminen #4
Käytiin isin kanssa toissailtana tarkastamassa Samppalinnan kesäteatterin tämänvuotinen esitys Forum - eli sattuipa hassusti matkalla Forumiin. Tarjolla kelpo roomalaisfarssia Sondheimin musikaalisäveliin. Ihan viihdyttävä shou, semmosta hötkyilyä ja hömppää, sopivasti naurunpyrskähdyksiäkin. Päänuoripari (kuvassa) lauloi virheettömästi, äänet sointuivat kauniisti yhteen silleen Disney-piirrettyjen tunnareista tutulla tavalla. Bonuksena ajan hengen mukaisista koltuista pilkistävät muutamat hyvät pohje- ja reisilihakset. ;)

726505.jpg