724646.jpg

Tommy Murphy rides again! Maikkarin sunnuntai-illoissa katsotaan kesän kunniaksi Murphy's Law'n kolmatta tuotantokautta, kaksi jaksoa takana ja neljä edessä. Myös neljättä kautta on kuvattu kolmen jakson verran, ne nähtäneen meillä myöhemmin. James Nesbitt on kasvattanut hillittömät mursuviikset, mikä ei ainakaan yhtään vähennä akentin rosoista katu-uskottavuutta. MTV3 su klo 22:35.

724645.jpg

Unelmien poikamies rides again! Travis Stork on siis niinku aivan ihana kolmekymppinen jenkkilääkäri, jolla on väkevä leuka ja adoniksen vartalo ja pehmeä ääni ja sulavat repliikit iik. Umppari seikkailee ensimmäistä kertaa USA:n rajojen ulkopuolella: Travis on kutsunut 25 kaunista naikkosta kyläilemään luokseen romantiikan pääkaupunkiin Pariisiin. Kolmen jakson jälkeen jäljellä on enää kuusi tyttöä, joista kahden kanssa on jo pussailtu niinku for real! Kamppailu lienee siis jo tässä vaiheessa kärkikaksikkoa myöten selvä, mutta vielä en ole osannut päättää, kumpi on mun suosikki, vänkyvällä äänellä puhuva pikku söpöläinen Sarah vai tyylikkään rauhallinen tumma kaunotar Susan. Kauheeta kahinaa ja juonittelua ja kiljumista ja kyynelöintiä taas kerran - umppari on aina yhtä hämmentävää seurattavaa. Samanaikaisesti parasta ja hirveintä viihdettä mitä on. Nelonen ma klo 20:00.

Bonusmies: Henrik Lammi rides again! Aamupäivien Salkkari-uusinnoissa eletään niitä aikoja, kun Maaritin salaperäinen lehtipomo tekee Jukan mustasukkaiseksi. ;)