Ihan kiva heinäkuinen ilma hei! Odotettavissa kuolemanflunssatauti, kun pyöräilin jumpasta kotiin hiki päässä viluissani kauheessa vesituulessa. Minä tahdon helteen! Missä on mun helle!

Jos nyt oikein järkevästi ajatellaan (eli unohdetaan kaikki ihanat pitkähihaiset tunikamekot ja leggingsit ja ratsastussaappaat), fiksun ihmisen syysvaatteiden kahden kärki näyttää hyvin yksinkertaiselta: sadetakki ja kumpparit. No ei hätää, kert olen tällanen varsin fiksu niin molemmat multa toki jo löytyvät, mutta pitäähän sitä vähän materialistisia haaveita elätellä.. ostoslistalla siis pitkänmallinen sadetakki ja mustat Viking Retrot.

Ja kui sattuski, törmäsin googlaillessa valmiiseen kollaasiin juuri ajattelemistani vermeistä (paitsi noin pienestä sateenvarjosta ei tule kuin vihaiseksi - haaveilen sellaisesta puukahvallisesta isosta, joka ei kääntyile pienessä tuulessa koko ajan ympäri). Elloksen rotsi on kohtuu tyylikäs, mutta mieluummin ottaisin tietysti kokomustan.. vai näyttäisköhän musta pitkä sadetakki sittenkin turhan Matrixilta? :D

[kollaasi ©Lalisen]
783429.jpg

Vielä pitäis kauppareissulle lähteä kastumaan. Eikä lähimmän pikkukaupan valikoimissa tietenkään ole Ehrmannia ja Arlan Kesoa! Grrrmurrr sanoo uitettu koira matkalla kaukaiseen Citymarkettiin proteiinin lähteille.