Aamujen pelastaja on löytynyt!

Olen ollut täydellisen ripsivärin metsästysklubin jäsen jo vuosia. Metsästysreissuillani olen ottanut monia harha-askeleita, pyyhkinyt poskiltani ripsivärinsekaisia pettymyksen kyyneliä, hetken aikaa luullut jo kohdanneeni sen oikean, mutta joutunut aina palaamaan takaisin saman vanhan tutun luo - musta vedenkestävä Great Lash on varsin edullinen perushyvä ripsari, joka kuitenkin kohtasi vihdoin voittajansa.

Nyt ovat nimittäin saman puljun tiädemiähet keksineet killerireseptin. Saanko esitellä: Define-A-Lash. Yllätyin, kun ekan kerran vetäisin harjan esiin, en muista nähneeni aiemmin tuollaista hassua pehmeää, joustavaa harjaa. Kai tuolla harjan rakenteellakin on osansa siistiin lopputulokseen, mutta muuten koko tuotteen pointtina tuntuu olevan putkilon sisällä oleva jonkinlainen suodatin, johon klimput jäävät ennen kuin harja ehtii ulos asti - ihan oikeesti ei tuu yhen yhtä paakkua! Hei jos se näin helppoa on, miksei tätä olla keksitty aiemmin!

Siistiä, sujuvaa meikkaamista siis. Lisäksi tuo erottelee ripset oikein nätisti ja tuntuu pidentävän niitä ainakin sillä kuuluisalla 33 prosentilla. :D Jos nyt jotain urputettavaa, niin tuuheutta ei samaan pakettiin tuon erotteluihmeen kanssa mahdu (ai miten niin kaikkea ei voi saada, mullekaikkihetinyt) ja vedenkestävä versio on ilmeisesti vasta tulossa markkinoille. Sitä odotellessa kelpaa kyllä tämäkin!

802761.jpg