t_945200.jpg t_945202.jpg
[klikaten isommiks]

Voi miten ihana salainen askarteluystävä mulla onkaan! Syyskuussa sain vaikka kuinka monta mieluisaa SAY-pukettia, viimeisimpänä postiluukusta kolahti kuvissa näkyvä satsi. Sympaattinen enkelikortti ja pirteitä muistilappuvihkosia, ynnä hauskoja kankaisia jalanpohjakuvioita ja kiliseviä pikku kulkusia, joille löytyy varmasti käyttöä joulukortteja askarrellessa. :) Salainen ystäväni lupaili antaa vähitellen vinkkejä henkilöllisyydestään, vielä en osaa yhtään arvata kuka siellä mahtaa olla.. innolla odotan paljastusta! :)

On ollut myös hurjan mukava lueskella, että omistakin yllätyslähetyksistäni on vastaanottaja tykännyt. SAY3-blogissa käy keskustelu kuumana teemasta saaminen vs. antaminen - itselleni on päivänselvää, että näiden rinkien pääasia on ilahduttaa sitä omaa ystäväänsä tämän toiveiden perusteella parhaan taitonsa mukaan. Ihan toisarvoinen seikka on se, kuinka paljon oma salainen ystävä on mahtanut kuluttaa rahaa yllätyksiin (minimisummaksi on sovittu 7€/kk). En osaa ajatella tätä kuviota minään kilpailuna tai vertailuna. Toki on mukavaa huomata, että oma SAY on ottanut onkeensa ilmoittautumislomakkeen toiveista ja vihjeistä, mutta antamisen ilo on silti monin verroin saamista tärkeämpää.

Näyttää kyllä tässä vaiheessa pahasti siltä, etten tule osallistumaan SAY4-rinkiin - mahtaakohan emoksi kukaan uskaltautuakaan tämän kaiken kalabaliikin jälkeen. Itselläni on vain hyviä kokemuksia kolmesta ensimmäisestä ringistä, mutta yleisesti tuota säätöä ja pahaa mieltä tuntuu olevan liikkeellä niin paljon, että menee vähän into. Harmi sinänsä.

Ja tosiaan, huomenna alkaa ringin viimeinen kuukausi. Se tarkoittaa lokakuuta. Syksyä. Virittäkää tuikkukynttilät, kaulahuivit ja kaakaomukit lähtövalmiuteen. :)