Kiitos vielä kaikille mussuisista vanhenemisonnitteluista! Uusi ikävuosi on alkanut mainiosti; joka päivälle on riittänyt ilonaiheita, hyviä hetkiä ja sitä toivomaani nauruakin. Pieni nuhanalkukaan ei haittaa, kun nainen todettiin perjantain työhöntulotarkastuksessa muuten terveeksi (paitsi vasemmalla korvalla en kuule korkeita ääniä, joten jos jollekulle tulee joskus tarvetta kiljua mulle asiansa niin kehotan kiljumaan oikealta käsin).

Mutnii. Mitäs kaikkee kivaa:

Torstaina mut kruunattiin töissä toimiston vauvaksi - uusin tulokas on samalla sattumoisin myös nuorin. Kukonlaulun aikaan leipomani valtava suklaakeksisatsi teki kauppansa heti aamupäivän aikana, äiti soitti syntymäpuhelun tasan 15:20, ja tanssitunnitkin meni oikean jalan piruetteja lukuunottamatta kivasti. Illalla vielä heppu kävi onnittelemassa kera kauniin vaaleanpunaisen ruusun.

Perjantaina iltapäivällä soi puhelin, kun kaupunkiin keikalle saapunut kamu ilmoitti saapuneensa kaupunkiin keikalle. Ei menty tällä kertaa kuuntelemaan (teinilaumavaroitus ihkudaa), mutta illalla lähettiin kartsalle juomaan muutamat tuopilliset. Rokkibaarissa raikasi hevikarate (myönnettäköön, että muusikkoystävät on ihan kivaa karaokeseuraa, siisti kuunnella kun joku osaa vetää oikeesti hyvin jotain A7X:ia), Kipparin tuopissa jukeboksi ja Monkissa gruuvimusa. Monk pitäis kyllä ottaa kantapaikkojen listalle, hyvä vaihtoehto sille iänikuiselle Dynamolle (no ilmankos, sama kaveri molempien takana). Onni on tuntea monenlaisia ihmisiä ja saada tutustua uusiin kivoihin tyyppeihin: omille baari-illoilleni epätyypillisten - mutta varsin tervetulleiden! - humanistis-kielellis-musiikkitieteellisten keskustelujen jälkeen ehdittiin nukkumaan vasta neljältä..

..ja lauantaina silmät auki puoli kahdelta. :O Katsottiin aika hyvä Hard Candy (Patrick! <3), ja kuudeksi olikin jo sovittuna tapaaminen isilässä. Aloitettiin perinteiset synttärisyömingit perinteiseen tapaan aperitiiveillä lahja-ceedeetä kuunnellen, soittimessa tällä kertaa Rufuksen (Rufus! <3) uusin. Varsinainen syömäosuus toteutettiin edelleen perinteiseen tapaan kaupungin - ellei koko maan - parhaassa italialaisessa, Trattoria Romanassa. Alkupaloiksi kannettiin taas kerran eteen niin mahtavat antipasto-satsit, että äiti ei juuri liioitellut sanoessaan, että niiltä lautasilta olisi syönyt vaikka kokonainen kerrostalo. Tsiljoonat sortit juustoja, leikkeleitä ja marinoituja kasviksia, kyytipojaksi punaviintä. Parasta maailmassa! Pääruoaksi mahdutin itseeni annoksen paistettua kuhaa sitruunaöljyllä ja salaatilla, mistä suoriuduttuani tyydyin ratkeamispisteessä tilaamaan jälkiruoaksi kupillisen teetä. Vaan mitä vielä - kohta tuotiin pöytään neljä lusikkaa ja kaakaojauhesydämillä koristeltu lautanen, jolla lepäsi annos tiramisua jäätelöpallojen ja kermavaahtokikareiden ympäröimänä. Läähh. Vinkki: kannattaa valita synttärijuhlamiljööksi ravintola, jonka omistaja on tuttu. ;)

Tänään katsottiin aamupäivällä Birth (Nicole! <3) ja loppupäivä on mennyt telkkarin äärellä sekä taas niitä suklaakeksejä leipoen :O ja TATTADAA gradua kirjoittaen! Muikea fiilis, kun saa työtä pienenkin nykäyksen eteenpäin, sellaisen tuskan takana tuo nyt tuntuu olevan (hyvä kun edes jaksan muistaa, että se on vieläkin kesken). Äiti on vakaasti sitä mieltä, että mun olis parempi saada palautettua ykkösversio syyskuun loppuun mennessä - ei tuo ihan tosissaan mitenkään mahdoton aikataulu ole, se vain edellyttää enemmän tällaisia päiviä, että jätän tanssitunnit väliin :( ja oikeasti keskityn kirjoittamaan enkä vain leiki ahkeraa.

Huomenna on luvassa jännää - ensimmäinen aamu ihan omalla työpisteellä! :) Kahden viikon perehtymisaika linjapäälliköiden huoneessa on ohi, ja pääsen ottamaan oman paikkani toimiston isoimmassa huoneessa, kääntäjien salissa. Huippua!