Patti polvessa, katti sängyllä ja matti kukkarossa.

Vasen polvi on näköjään aika tarkalleen vuoden välein tässä kunnossa. Eli epäkunnossa. Krunts, piih, muljahtel. Pyöräily sattuu eikä pliéitä voi edes ajatella, kun polvi ei anna myöten. Eilen tanssitunnin jälkeen lääkärikamu vähän paineli polvea (totesin pari kertaa kauniisti "ai saatana") ja antoi nopean diagnoosin: vika todennäköisesti sivusiteessä. Pitäis kuulemma auttaa venynyttä sidettä palautumaan takaisin normaalitilaan levon lisäksi kylmä-kuuma-hoidolla. Auttaiskohan sisäinen hoito? Jos otan ensin jätskiä ja sitten kaakaota ja sitten taas jätskiä ja sitten taas kaakaota ja sitten taas?

Seelan kanssa on ollut varsin rattoisaa. Ollaan köllitty sängyllä, sohvalla ja sohvan alla, ollaan kehrätty ja puskettu ja rapsuteltu ja harjattu karstalla, ollaan telmitty tiskialtaassa ja revitty mattoa, ollaan syöty herkkuruokia ja jätetty pahat luomuraksut lautaselle. Leppoisaa menoa, mitä nyt eilen oltiin molemmat vähän normaalia enemmän innoissamme kun heppu tuli pistäytymään. :)

Rahatilanne on ensi tiistain palkkapäivään asti kehnonlainen. Näin pennitön (eli täysin pennitön) en ole hetkeen ollutkaan - mutta hyvä vaan totutella tilanteeseen, kun ei piskuinen palkkapussi juuri helpotusta tule tuomaan. Mutta pientä lisätienestiäkin on luvassa! Sain sen tekstitysduunin! :) Eilen sain meilissä palautteen läpi menneestä testikäännöksestäni. Nyt veroasiat äkkiä kuntoon, hitto millä innolla sitten ryhdyn siihen puuhaan! Vaikka eihän mulla aikaa eikä jaksamista ole nytkään.

Mutta melko lailla huippua, kun unelmat käyvät toteen. OMG, sanoi tuleva tekstittäjä.