En tykkää, kun tulee sellanen fiilis, että mua fuulataan. Mutta aivansupersama, pitäkää tunkkinne, kyllä se karma sieltä vielä näyttää.

Enkä tykkää, kun on koko ajan olo kuin suossa rämpisi. Niin töissä (autokorjaamomanuaaleja kuulkaa riittää kohta vaikka jokaiselle suomalaiselle korjaamopojalle kaksin kappalein) kuin muutenkin (gradua en ole ehtinytjaksanuthalunnut vilkaistakaan pariin viikkoon, vointi on vieläkin raivostuttavan puolikuntoinen enkä voi treenata, ja valoisammat ajat on kaukana jossain monen kuukauden päässä, se on pimeetä ny).

Enkä tykkää, kun aamuisin kellon soidessa ei ole sellainen olo, että jes uusi päivä, mitähän kivaa tänään tapahtuu! vaan lähinnä, että voisinko nyt vaan nukkua muutaman viikon kiitos.

Enkä tykkää, kun hiuksistolle on tehty jotain viimeksi helmikuussa ja sen on pää muuten näkönenki. Voinko pitää pipoa siihen asti, kun saan jostain ylimääräisen satkun että pääsen kampaajalle? Tai kertoisko joku vinkin vähän halvemmasta luotettavasta laatukampaamosta Tursussa?

Ja miten tuntuukin, että ympärillä niin monella syksy näyttää samanlaiselta. Kiireiseltä, väsyneeltä ja liian usein ärtyisältä.

1012699.jpg

Höh, onpas tyhmää olla tällanen valittaja! Koska äsken oli kivaa, kun äiti ja heppu oli kylässä ja syötiin pannaria ja vadelmahilloa. Ja huomenna tulee kivaa, kun näen pitkästä aikaa vaihdosta palanneen kamun ja juodaan varmaan punkkua ja päädytään varmaan Dynamoon. Ja ens tiistaina on Ola-ilta. <3

Aitohymy-tekohymy 6-0 :)