Imogen Heap: Hide And Seek. Tehtiinpä aika järettömän makeeta nyky-sarjaa tuohon tänään jaskassa - sijaismaikkana se sama poikanen, joka perjantaina tarjoili juoppomammoille niitä shotteja. :D Nykäri on mitä tervetulleinta treeniä, ja hitto kun niin harvoin pääsee miesopen tunnille! Vitsin parhautta!

Eilen mainitsin tuosta ryhdikkyydestä ja linjakkuudesta: nyky-modernin puolella niitä pitäisi nyt opetella hyödyntämään vähän uudella tavalla kuin mihin on showssa ja jazzissa tottunut. Pitäisi päästää itsensä rennoksi, muttei suinkaan ryhdittömäksi - eivätkä tuon tyylin linjatkaan kaikki ole kropalle ennestään tuttuja. Mutta opetellaan! Kevääksi tulee lukkariin ihan oma nyky-tunti, mahtavaa.

Muita uutisia: olen alkanut kouluttaa kofeiinia vastaan protestoivaa vatsaani kahvinjuojaksi. Aamuisin töihin tullessa tuoksuu keittiön kahvipannu niin hyvältä, että ihan väkisin on saatava kupillinen! Maidolla ja sokerilla toki. Ja sitten onkin loppupäivän maha kipeä.

Tänään alkoi ekan leffatekstityksen teko, ja heti perään pukkaa uutta filkkaa - en français! Yhdessä pääosassa Stefano Accorsi! Miten mää muka pystyn keskittymään mihinkään tekstittämiseen! :D