En tainnut varsinaisesti kantaa korttani kekoon Älä kailota! -kampanjaan, kun sain eilen kaupan hyllyjen välissä puhelinkohtauksen. "Mitäääää!", sanoi Duussi. "No helppohan se oli löytää", sanoi äiti.

Niin että hei äiti! :)

Ei sillä, ettenkö voisi kaikkia turhanpäiväisiä blogiturinoitani äidille naamatustenkin kertoa; en vain ollut tullut ajatelleeksi, että sukulaiset täällä kävisivät. Tai edes löytäisivät koko blogin - onhan Duussilasta juttua ollut, mutten ole koskaan tullut kertoneeksi aliasta tai osoitetta. Kai mää sitten vaan oon aika läpinäkyvä. :D

Niin että nyt sun kyllä täytyy kommentoida äiti! :)

Ja kun nyt tästä kamalasta intterneet-avoimuudesta aloitin.. Sain tässä yks päivä Facebookissa ties kuinka monennen kutsun, että Joku tyyppi has just scored you on one of your positive personality attributes. Come see where you stand. No minäpä sitten vihdoin asentamaan tuota My Score -härpäkettä, että mitäs siellä oikeen sanotaan. Jaaha, näin monta kamua on kommentoinut.. sanovat asteikolla 1-10, että olen tosi kiva ja muadikas ja kaikkee, no tiettyki.. mitäs vitsua, joku urpo on laittanut mun "smart"-arvosanaksi vain kutosen. Emmä otakkaa tätä tää on ihan tyhmä, klik poista.

:D