Olen selaillut kauppojen kenkähyllyjä nyt pari kuukautta läpi sillä silmällä, että tulisko jostain vastaan se täydellinen musta saapaspari. Eipä ole toistaiseksi tullut, mutta tänään sitten löytyikin kahdet.. ja rahat tietenkin riittää vain toisiin. Help, anyone?

1082847.jpg

Tuollaiset on varauksessa huomiseen asti Vagabondilta (kiva uusi liike Hansassa, btw). Kutsuivat luokseen sieltä hyllystä, tuntuivat mukavalta jalassa - ja siinä saapastellessani huomasin, että kaiken kukkuraksi kummallakin simpsakalla myyjätyttösellä sattui olemaan jalassaan samanlaiset! Toisella oli pillien lahkeet varsien sisällä (kuten itsekin kokeilin) ja toisella hameen kanssa kivasti rytytettynä vähän alemmas tuon nepparisysteemin avulla.

3811_picture_6533_1.gif

Että pitikin pistäytyä vielä Biancossa.. sieltä kun löytyi täydellisyyttä hipovat ratsastustyyppisemmät saapikkaat - kuvaa en löytänyt, mutta aika lähellä noita yllä olevia Bianco-saappaita. Tuon tapaiset mulla alun perin oli hakusessakin, mutta jossain vaiheessa iski epäilys, osaisinko sittenkään käyttää noin siistejä aikuissaappaita.. nuo Vagabondit tuntuu jotenkin rennommilta.

Vagabondit 139€, Biancot 179€. Naisen elämä on valintoja täynnä.

Ja sit on kans vaikea valita, minkä biisin vetäis aina seuraavaks Guitar Herossa. Eilen tahkottiin hepun kanssa Wiillä yötä myöten - aika vähän olin odottanut rokkipeliä saapuvaksi! Kissiä ja RATM:ia soitin oikeesti aika hyvin! Pääsisinpä äkkiä niin pitkälle, että tulis soitettavaksi Musen Knights of Cydonia! Aaaaaaaaa!

Easy-tasolla siis tietysti vielä ollaan :D ja tullaan todennäköisesti pysymäänkin jonkin aikaa, nimittäin heti ensimmäisissä biiseissä tuli vaikeus eteen ihan hassun asian takia. Tuossa pelissähän on tarkoitus rämäyttää sävel soimaan sillä hetkellä, kun tietyn värinen pallura osuu samanväriseen nappulaan. Toisin sanoen, vaikket tuntisi biisiä yhtään, pystyt soittamaan, kun vain seuraat niitä nappuloita. Ja se on yllättäen mulle pirun vaikeeta! Mä kun haluaisin soittaa sen biisin rytmin kautta, en niiden eteen ajelehtivien väripallojen. Kun biisi on tuttu, pystyy soittamaan rytmit sillai korvakuulolta (Pearl Jamin Even Flow oli suorastaan nautinnollinen veto), mutta varsinkin tuntemattomampien biisien alkusoitot tuntuu ihan mahdottomilta, jos rumpu ei komppaa rytmiä taustalla. Eiks tässä pelissä vois olla nuotitkin mukana, niin ois helpompi soitella? :)

Vaikka kai tuon oppii, kun enempi pelaa. Ja ehkä heppukin vähitellen lakkaa nauramasta mun muka-musikaalisuudelle ja huitoville star power -kitarannostoyrityksille. :D