Jesjesjes! Tänään se alkaa!

1192836.jpg

Nimittäin So You Think You Can Dancen toinen tuotantokausi. Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, luvassa on mahtavia tanssijoita, koskettavia koreografioita ja hulluja tuomareita, hikisiä mustelmaisia treenitunteja ja lavasäteilyä, josta ei arvaisi tanssimisen rankkaa olevankaan, kuumia lattaritaivutuksia ja vaivattomasti pyöriviä kutospiruetteja - taso tuskin ainakaan laskee edellisestä kaudesta.

Ja tätä tulee yli kuukauden ajan melkein joka päivä. Parhautta. :)

Parhautta on myös se, että meillä alkaa kevään tanssitunnit viikon päästä. Jesjesjes sillekin! Luvassa on vanhojen tuttujen tuntien lisäksi pari uuttakin, joista erityisesti odotan maanantai-iltojen pitkää lyrical jazz -tuntia. Opettaja kun on veijarimaisen luonteensa lisäksi aika hitsin hyvä tanssija.. ja hurjan kivaa päästä pitkästä aikaa miespuolisen opettajan tunneille! Tulee vähän uutta tatsia tekemiseen.

Tässä tanssituntien joulutauolla on liikunnat jääneetkin vähemmälle. Pari kertaa olen käynyt pacessa, mutta eihän sinne mitenkään riemusta kiljahdellen tule lähdettyä, kun se aivoton jumppahumppa nyt vaan ei ole kovin hauskaa.. (mustontullu tanssihullu). Treenaus jatkuu siis vasta viikon päästä, mutta hyötyliikunnan kevätkausi alkaa jo tällä viikolla. Hissiremontti! Neljä viikkoa kävellen kuudenteen kerrokseen! Jesjesjes!