Maanantain kunniaksi (no hei, maanantaina jos koska saa tehdä jotain ihan vain sen kunniaksi, että on maanantai) käväisin töistä kotiin lähtiessä Arnold'sin kautta. Haaveissa oli joku ihana munkeroinen ja paketillinen London Tea Companyn teetä - ei ihan halpoja herkkuja, mutta teepaketeissa lukeva sana gourmet kyllä pitää kutinsa. Duussilassa siis nautitaan tänään työnteon ohessa seuraavanlaista iltapalaa:

1305442.jpg 1305438.jpg1305440.jpg

Jokin aika sitten ostin tuota Crimson Lush -teetä (valkoista teetä & ruusun terälehtiä), ja tänään törsäsin Vanilla Chai -pakettiin (vaniljaa, inkivääriä & kanelia). Suosittelen, jos vaikka sattuu voittamaan pajatsosta ylimääräiset neljä euroa!

Donitseja masuun lappaessa tahtoo unohtua, että mun pitäis olla kolmen viikon päästä näytöslavalla - pääosassa tosin hiukset, ja sain sellaisen käsityksen, että mun sisääntulossa vaatteet on löysät (ja leikitään kamun kanssa irtopäillä, tästä lisää joskus myöhemmin..). Mutta silti. Pitäiskö tässä jotenkin eläytyä mallin rooliin niinku? Että I'll just have a salad. Rotestoin!

Otsikko ei liity mitenkään mihinkään, paitsi siihen, että Beat It soi taukoamatta päässä, kiitos jazz-tuntien kaikkien aikojen parhaan piruettisarjan! Sellasta vanhoilta kunnon MJ-videoilta tuttua pahisjengirytkyttelyä ja hartioiden nykimistä, ja muutamat piruetit väliin. Ovelaa hämäystä - ei huomaa jännittää pyörimistä, kun on kunnon fiilis päällä ja antaa mennä vaan! :)