NIIN väsynyt päivä, ettei mitään tolkkua. Sain töissä oikein keskittyä pitämään silmiä auki.



NIIN kipeä maha, ettei mitään tolkkua. Eilen meni tanssitunnit ihan plörinäksi, turha kuvitellakaan osaavansa mitään, kun turvonnutta sattuvaa mahaa ei saa vedettyä tiukaksi ja siten puuttuu kaikki tuki liikkeisiin. En muista, koska olisi ollut niin huono piruettipäivä kuin eilen.. vaikka naurettavaa syyttää vain kipeää vatsaa, enempi se on tahdonvoimasta ja keskittymisestä kiinni. Mutta ei ollu sitten niitäkään eilen. :D



1295579.jpg

Töissä lääkitsin tänään itseäni supermakealla kääretortulla, kotona Women's Balance -teellä, pakkohan niiden on naistuskaan auttaa! :) Sellanen lämmitettävä kauratyyny olis varmaankin hyvä ostos näitä 12 kertaa vuodessa iskeviä kramppeja lievittämään. Suosituksia, anyone?

Tulin töistä, ryhdyn töihin. Tekstitettävänä huumevieroitushoidosta kertova ohjelma, jota eilen illalla läpi katsoessa pääsi vähän itku. Aika rankkaa tavaraa - ohjelman alussa lukeva herkkien katsojien varoitus kyllä oli paikallaan tällä kertaa kääntäjällekin. Neulaa suoneen ja jauhoa nenään, sellasta.



Ennuste perjantaista sunnuntaihin: sopivassa suhteessa töitä, tanssia ja heppulan sohvaa. Kivaa viikonloppua!