Joo eipä sitten ollu ihan mun viikonloppu tämä. Kevyttä damagea: eilen sohaisin näppäränä tyttönä itselleni haavan sellaiseen kivaan paikkaan, jota en tässä viitsi ääneen mainitakaan, ja tänään tulin tanssitunnilla blintsikistä alas jalat solmussa ja naps, nilkka muljahti alta. Pitkästä aikaa! Löysät nuo on aina olleet, mutta viime vuosina olen nilkkavenähdyksiltä säästynyt, kun pahempi kipuilu on siirtynyt jalkapöytiin. (FYI: mukavaa sekin.)

No, siitäpä vaan selälleen salin lattialle ja kinttu pystyyn seinää vasten, ope suihkutti kipeään kohtaan kylmälääkettä ja lääkäriystävä sitoi hassun näköisen järjestelmän nilkkaa tukemaan. Pärjään kyllä sen ja särkylääkkeiden kanssa hyvin yön yli, aamulla soitto työterveyteen.

Onneksi ensi viikonlopun hiusmuotinäytöksen kuviot on sen verran yksinkertaiset, että pystyn kävelemään ne läpi, vaikka jalka vielä hiukan sattuisikin.. todennäköisesti ei kyllä edes satu, tuntuu nyt jo paljon paremmalta. Eikä huomisaamun turbotuskaan ehkä ihan mahdoton ole, kun saatiin ensihoito heti käyntiin.

Mut kyllähän se nyt vituittaa ja nolottaa olla tällanen kömpelö.