Nilkkaröntgenistä löytyi ei mittää, jännetulehduksella mennään. Siihen sopivat lääkkeetkin sain, joten nyt ei auta kuin toivoa että paranee pian..



..nimittäin nyt jos koska pitäis päästä taas tanssimaan. Juuri edellisessä merkinnässä tuskailin, että jääköhän kevätnäytös väliin kun olen jo ehtinyt tippua sarjoista kärryiltä - hahaa, eipä hätää! Tanssin nimittäin näytöksen toisen pääroolin.



:O



Tarkoittaa hiukan erilaista lavatilannetta kuin ennen, kun en olekaan normaalisti mukana tavallisissa ryhmien sisääntuloissa vaan yksi juonen kuljettajista. Vielä en ryhdy paljastelemaan yksityiskohtia, kun vasta sain alustavan käsikirjoituksen ja treenitkin vasta käynnistyvät, mutta luvassa on siis tanssin lisäksi paljon sanatonta näyttelemistä. Mikä tietysti sopii paremmin kuin hyvin. Ja kun show'n nimessä on love story, pääsen myös herkkisduetoimaan - kässärissä luki "pusi pusi", tästä keskusteltaneen hepun kanssa. :D Viime joulunäytöksessähän mä nostelin tuota tanssikamuani, tällä kertaa voi olla juonenkuljetuksellisesti järkevämpää vaihtaa rooleja. :D



Et silleen! Ja nyt silleen, että meikäläiset hyppää huomenna Tampesterin junaan. Ihanaa päästä kiireisen työviikon päätteeksi hepun kanssa reissuun ja ystäviä tapaamaan. Tosin pitänee ottaa vähän normaalia iisimmin siellä Doriksen tanssilattialla ton nilkan kanssa..

Pääsiäiskää hyvin, puputipuset! :)



1390392.jpg