Ostetaan ilmaa jalkojen alle ja riskinottokykyä. Vaihtariksi tarjolla tohjot varpaat ja urheiluteippiä - ainoa huono puoli muuten huipuissa tanssitassuissa tuo varpaiden rullautuminen.

Eilen loikittiin tanssitunnilla entrelacé-hyppyä, ja diagonaalikierroksen jälkeen saatiin opelta yksitellen kommentit. Suurimmalla osalla hypyssä oli hyvin ilmaa, mutta asennossa vielä korjattavaa; mulla taas oli nätti asento, mutta pitäis päästä vielä ylemmäs. Käytännössä siis sama pointti kuin aina - liian pikkusievää ja turvallista, en uskalla ottaa riskejä. (No saakeli, kun pienemmästäkin hypystä onnistuu mätkähtämään alas niin että nilkka venähtää kahdeksi kuukaudeksi, treenaan hei vieläkin sen ruman sinisen tuen kanssa.)

Etsillee. Blogi on viime aikoina ollut kovin hiljainen eikä tämän kiinnostavampaa kerrottavaa tälläkään kertaa ollut :D kun elämässä ei tällä hetkellä ole muuta kuin tanssi ja työ (toimistolla plääh, tekstitykset jeeh). Aika ja aivokapasiteetti ei nyt riitä juuri muuhun. Hoppu helpottanee hiukan kesään mennessä - oi kesä tuletule jo! Luvassa toki edelleen tanssia ja töitä, mutta lisäksi keikkoja ja festareita, valmistuminen(!!!) ja pisteenä iin päällä sellainen pieni jännityksen paikka kuin hepun kanssa yhteen muutto. :) Tänään mennään katsomaan ekaa kämppää, huijui!