No hyvinhän ne näytökset sunnuntaina meni! :) En kaatuillut(!), oikeat vaatteet ehtivät päälle oikeaan aikaan ja peruukkiponnarikin pysyi tiukasti päässä jatkoille asti. Ystävien kanssa oli kiva tanssia, eivätkä roolihahmon epävarmuuden ja tuskan tunteet jääneet vain pintaan vaan sain ihan kunnon fiilikset päälle.

Lavalla on kyllä ihan parasta. Ja kai sitä hiukan saa olla itseensä tyytyväinenkin: oli ihan mahtavaa saada kerrankin olla se kirkkain tähti! Nautin kyllä täysillä kun kerran siihen oli mahdollisuus - siinäpä ne pääroolit nimittäin tais ollakin, kun koulun kansoittaneet about lukioikäiset tanssitoivot kohta tulee ja jyrää yli. Olihan meillä jo nyt yhdessä sisääntulossa pientä catfightia "teinien" ja "mammojen" kesken..

Ainahan näytökseen mahtuu jotain pientä horjumista ja haparointia, mutta kokonaisuus tuntui toimivan - eipä ainakaan ollut sellainen perinteinen tylsä tanssikoulun kevätnäytös, jossa ryhmä toisensa jälkeen vaan tekee jotain tuntisarjoja läpi. Sen verran sinisilmäinen olen, että otin kiitokset ja kehut vastaan ihan kuin kaikki tarkoittais niitä kauniita sanojaan, mutta ainakin oman väen kommentteihin voi luottaa: äiti kehui dramaattisia aksentteja, heppukin kai tykkäsi vaikka olikin vähän taidetta (no ei ees ollu kovin artsupartsuu) ja anoppilan väki oli aidosti yllättynyt siitä, että pääsen spagaatin. :D

Ja ohjaaja-tanssinope-ystävä oli tehnyt mulle ihanan kortin, jossa runoili Tommy Tabermannin sanoin:

Lakkaamatta
etsi sitä Suurta
Kieltäydy luovuttamasta!
Ole kuin aurinko
murtuvan
veden pinnalla: kimalla!
Etsi sitä Suurta,
kolua etäiset paikat
ja pimeimmät sopet
pelosta piittaamatta
on suurta etsiä Suurta,
olla ohut valonsäde
kohtaamassa suurta vettä

1593443.jpg

Siinäpä meillä julkaisukelposen epätarkka otos the happy couplesta, nörtti ja huippumalli. :) Harmi ettei tullut otettua yhteiskuvaa khuuleissa nörttirilleissä.

Ainijoo, vein tänään gradun painoon. Ei todellakaan mikään mestariteos, korjauksiahan olis tietysti voinut tehdä hamaan tappiin asti, mutta siellä se nyt on kansitettavana ja perjantaiksi valmiina. JUHLAA!