Tervehtikäämme kesäjumppakautta!

1610270.jpg

Tanssit on tältä erää tanssittu (paitsi viikon tanssileiri sattuu sopivasti lomalle juhannuksen jälkeen, ja kerran viikossa pidetään oma treeni-ilta) ja on aika siirtyä Motivuksen tyls iloisille jumppatunneille. Nyt alkaa tämä akka käydä BodyCombatissa.

Tänään olin elämäni toisella kombattitunnilla. Varovainen veikkaukseni on, että hartianseutu, olkavarret ja reidet ilmoittelevat huomenna olemassaolostaan. Juuri mitään en muistanut edellisestä kerrasta, kun Monsterin kanssa käytiin parisen vuotta sitten ilmaisella tunnilla, mutta eihän tuo nyt kovin hankalaa ollut. Ohjaaja oli niin huippu, että liikkeet tuli heti suurin piirtein selviksi ja pääsin saman tien kunnon draivilla tekemisen makuun. Tunnin jälkeen vielä sain yksityisopetuksena selvityksen kierre- ja sivupotkujen tekniikasta, niin avot. Oli jo näin ekalla kerralla niin rankka treeni (ne vastakkain mentävät juoksut ja saakelin hyppyaskelkyykyt, meinasin kualla) että saapa nähdä miten äärirajoille sitä joutuu, kun liikkeet ja sarjat alkaa löytyä muistista ja voi vain keskittyä voimaan.

Voimaa kyllä löytyi jo tänään ihan kiitettävästi, kun mielikuvitusvastustajana oli asuntovuokraustoimiston tympeä nuori neiti, varsinainen asiakaspalvelija, joka kohteli mua ehkä maanantai-iltapäivän kunniaksi kuin idioottia. Ai että mä vihaan sellaista. Taisi äänenpainot siinä lipsahtaa itselläkin tylyn puolelle, vaikka aina pitäis noissa tilanteissa hymyillä kahta leveämmin. Onneksi heppu suostui ottamaan seuraavan yhteydenpitotehtävän hoitaakseen, en halua enää pahoittaa mieltäni sellaisten tympiöiden kanssa kun tän muuton pitäis olla vain iloinen asia.

Vielä kun sais raahattua luunsa uimaan vaikka kerran viikossa, olis kesän treenipaletti aika hyvällä mallilla. Viime vuosina tosin olen "uimareissuillani" päätynyt lähinnä makoilemaan puistoon heti siihen maauimalan aidan ulkopuolelle, ja nyt muutetaan sen verran kauas että lähteminen (ja julkinen bikineissä näyttäytyminen) tulee olemaan vielä vaikeampaa. Sellaisen aikuisten uimakoulun haluaisin käydä, että oppis tekniikat kunnolla; tällä omalla envarmanalaitasilmiäveteen-tyylillä ei juuri kilsaa pidempään jaksa polskuttaa.

Niin ja samalla julkaistakoon kesätreenaajan ruokaympyrä 2008: jäätelö, lonkero ja tonnikala. Noilla pärjää jo pitkälle.