Kipaisin eilen työmatkalla Stockan kempparin kautta, ajatuksena etsiä OPIn valikoimista täydellisen tummanlila lakka syksyä koristamaan. Samalla pyörähdin Lancômen hyllyn kautta, kun halusin tsekata onko jokin aika sitten tilaajalahjaksi saamani Définicils-maskara myynnissä millaiseen hintaan. On nimittäin huippu ripsari - ero aiempiin markettisuosikkeihini on päivänselvä. Ja kun laatu kerran on kohdallaan, niin olishan se hintakin pitänyt arvata: 31,50€. :kirpais:

1861595.jpg1861597.jpg

Définicils jäi vielä hyllyyn odottelemaan palkkapäivää, mutta kynsilakasta tuli kaupat: Lincoln Park After Dark näyttää ainakin pullossa just oikean sävyiseltä tummantummanvioletilta. Testihetki koittaa huomenna, kun mennään isin, äitin ja hepun kanssa juhlimaan maisteriutta illalliselle (vesi kielellä jo nyt!). Pitäähän sitä saada harmaa-mustaan asuun hiukan väriä.. öö, lähes mustalla violetilla. :D

Helposti levittyvät ja kestävät OPI-lakat ovat kyllä taivaan lahja tällaiselle tumpelolle. Speaking of tumpelo - eilisillan balettitunnin perusteella saattaisi olla vaikea uskoa, että mut on toukokuussa voitu päästää lavalle kevätnäytöksen pääroolissa, oli nimittäin sen verran huteraa "tanssia".. Polvi on siis kondiksessa ja treenisyksy käynnissä, mutta aika hakemista on ekat tunnit taas olleet. Tasapaino on vielä kesälomalla, ja rapakuntoisena jaksan hädin tuskin kaksi tuntia putkeen. Eilen tehtiin balsassa digikseen pas couru - hyppyjonkanimeäentiedä -sarjaa, joka soljui opettajan näyttämänä tietenkin kauniisti - itse taas en olisi voinut näyttää enää yhtään kömpelömmältä. Jos tavoitteena on sievä gasellimaisuus, oma koikkelehdintani oli lähempänä ryskyvää jättiläisantilooppia. Raportoin mahdollisesta edistyksestä ensi viikolla. :D (Mut kattokaa meiän uudet hienot sivut hei.)