Isältäin olen oppinut, että kun löytää hyvän vaatteen tai kengän, kannattaa saman tien ostaa toinen samanlainen. Helppohan se on jatkuvasti käytössä olevia Ginan pitkiä painijanselkätoppeja ostella eri väreissä, kun hinta on yksinumeroinen.. mutta entä kun kyseessä ovatkin nämä?

1837231.jpg

Viime syksynä ostamani Vagabondit on olleet jalassa taas koko viikon. Lempisaapikkaat ovat pysyneet muuten nättinä, mutta ihan kärjissä mustan alta pilkistää valkoista (syytän paria tanssilattiaa..). Tekisi kovasti mieli ostaa toiset samanlaiset, kun olin näitä näkevinäni ainakin Aleksilla - ja olisin jopa taipumassa toiseen mustaan pariin viime syksynä haaveilemieni ruskeiden sijaan.

Olisin jo ostanut toiset, jos noi ei olis muutenkin kalleimmat kengät mitä mulla on ikinä ollut. Huookaus.

Huomenna ei kuitenkaan ole saapaspäivä, vaan jalkaan pääsevät Friis & Companyn alesta ostetut uudet mustat rusetti-peeptoet - vihdoin juhlitaan rakkaan ystävän häitä! Tämä kaaso pukeutuu morsion suostumuksella mustaan mekkoon, jota värittävät samppanjanroosa silkkihuivi ja Snö of Swedenin valko-roosa iso kaulakoru (ties jos vaikka muatibloggaisin itsestäni kuvankin). Olkoon vaan etikettien vastaista, mutta mun mielestä on vain hyvä, että kaasot saavat pukeutua itsensä näköisesti. Eli omassa tapauksessani mustaan. :)

Tänään hilpaisen töiden jälkeen koristelemaan juhlapaikkaa, ja huomenna aloitetaan aamu morsiamen ja kaasojen kesken kampaajan ja meikkaajan käsittelyssä. Siitä sitten kohti papin aamenta - oi tulee kylmät väreet kun vain ajatteleekin.. musta tuntuu, että jännitän päivää enemmän kuin lunki hääpari itse! :D