Aurinkoisena, päänsärkyisenä ja väsyneenä sunnuntaina kelpaa muistella viikonlopun iloja, niitä hetkiä, joista päänsärky ja väsymys johtuvat.

Ilo 1

1978886.jpg

Perjantai-iltana Egotrippi Dynamossa = lempibändi lempibaarissa. Kyseessä oli alun perin The Trippers -nimellä mainostettu salakeikka, mutta sana oli toki kiirinyt ja tupa kovasti täynnä. Hyvä niin. Hikinen ja onnellinen ilta. Ennen keikkaa olin ehtinyt kuunnella uuden levyn läpi vain kerran, mutta tutuilta ne uudetkin biisit jo kuulostivat ja soivat livenä hyvin, kuinkas muutenkaan. Ja muutenkin soi hyvin - jos ei olis ollut niin hullun kuuma, olis mennyt kylmät väreet Pahan hengen kertsin stemmoissa. Jumpe. Egotrippi on niin älyttömän tärkeä, yläasteen lopulta lähtien yli kymmenen vuotta seurannut elämän vaiheissa mukana.

Ei muuten vieläkään ollut keikalla faniplakaattia mukana. "Skele, muistatko Pariisin?" :D

Ilo 2

Eilen juhlittiin tuplasynttäreitä, kun tanssikamu ja avomiehensä täyttivät molemmat tällä viikolla vuosia. Lahjaksi annettiin porukalla luksushemmotteluaikaa: molemmille lahjakortit intialaiseen päähierontaan ja päivänsankarittarelle lisäksi manikyyri. Oltiin valmisteltu kamun kanssa myös yllätysohjelmanumero (pitäähän sitä synttäreillä jotain pientä leikkiä aina olla): teippailtiin juhlavierasjoukon selkiin vaaleanpunaiset paperit, joihin muut sitten illan mittaan kirjoittelivat anonyymisti kivoja pikku viestejä ajatuksella mistä tykkään sinussa. Paitsi että oli tietysti aivan ihana lukea kauniita sanoja omasta paperistaan, tuntui hyvältä kehua itsekin sekä omia kultaisia ystäviään että niitä ekaa kertaa tavattuja uusia tuttujakin! Ennen baariin lähtöä vielä kokoonnuttiin purkuun, jossa jokainen luki ääneen pari valitsemaansa kommenttia. Muutama ajatus omasta paperistani:
  • Magee olemus!!
  • Harmony comes with you
  • Tykkäät Matti & Teposta (en tajua, miten olen näin läpinäkyvä.. :D)
  • Mikä karisma, ah! :)
  • Rakas ystävä, joka ehkä parhaiten ymmärtää tässä maailmassa!
Näillä jaksaa taas pitkälle - suosittelen kokeilemaan kehurinkiä, jos vain sopiva tilanne tulee vastaan!