Hui, täällä sitä nyt ollaan! :)

LiveJournalin tuttu ja turvallinen Duussila säilyy edelleen kakkoskotina Vuodatuksen mahdollisten epäkuntoisuuksien varalta.

Sivupohja-avusta suurkiitos Herkku-murulle. Herkun pohjasuunnittelusta tosin jäi omien (lähinnä blogin väritystä koskevien) kikkailujeni jälkeen käyttöön sellaisenaan oikeastaan vain otsikkopalkki ja kommenttiosasto, mutta itsehän en olisi mitään osannut alkaa tehdä ilman Herkun apua. Ja toinen apu-kiitos kuuluu hepulle, joka myös tahollaan koodasi ja piirsi. KIITOS.

Kertokaapa siis ihmeessä, jos jokin mättää! Itsellä selaimina Firefox ja Safari, ainakin noilla molemmilla kaikki näkyy niinku pitääkin.

Ja on muutakin uutta tänään tämän muuton lisäksi. Uusi tukka kuulkaa! Äiti leikki kampaajaa, tasoitettiin vähän ja päähän väripaketti nimeltä Iced Meringue (marenkijäädyke, eh?). Siis sitä samaa vanhaa vaaleaa raidallista. (Mutta ilman puolen pään juurikasvua.) Tosin mulla tuntuu sen verran tuota punaista pigmenttiä omasta takaa olevan, että "luonnonvaalea tuhkahelmiäinen" on todellisuudessa lähempänä luonnonvaaleaa punakullertavaa. No, aina ei vissiin voi voittaa - hinta-laatusuhde sentään on kunnossa, kun tarjouskupongin kanssa väripaketti maksoi vain 11€.

Tämän päivän uutta on myös Egotripin uusi levy (joka kuulostaa, ikävä myöntää, toivomuksiin nähden vähän turhankin easygoingilta ja folkilta). Ja keikkaliput Klubille – enää kaksi viikkoa, tasan! Huuh, täristää!