Ihana aurinkoinen sunnuntai!

Päivä alkoi hikisissä merkeissä jumppatunnilla, piru vie että oonkin nyt kiinteä. :D Aamurääkin jälkeen suoritin jälkijunassa (kert eilen ei onnistunut) kosto-ostoksena yhden ihanan kauan haaveillun hankinnan: uudet Vans-tossut! En ole ihan varma miten fiksua on ostaa syksyä vasten noin vaaleat kengät, ei passaa sadesäällä tassutella. Sen sijaan tällaisia aurinkoisia hyväntuulisia alkusyksyn päiviä varten nuo ovat onnen omiaan! Hypeks loiks!
167050.jpg
Syksyn tulo tarkoittaa tietysti myös tanssikoulujen lukukausien käynnistymistä. Melkoista dilemmaa käsillä, kun pitäisi ehtiä jakautua sataan eri treeniin yhden viikon aikana. Käviskö semmonen, että lisätään viikkoon muutama ylimääräinen vuorokausi, niin että ehtisin jumpata ja tanssata kaikki tunnit mitkä haluan!

Motivuksesta nimittäin en aio luopua (pumpit ja kiinteytykset ja Marikan jorailu- tunnit on vaan pakko päästä käymään) ja baletissakin olis suotavaa käydä edes kahdesti viikossa. Näillä vielä pysyisikin sopiva treenipaketti kasassa, mutta kun sekaan lisätään armoton hinku showjazziin! Taina käynnistää syyskauden tunnit tänään, Jessi uuden koulunsa kuviot huomenna. Vaaka kallistunee tässä kohtaa Dance Studio Funkyn puoleen, Jessi on hyvän tuulen ja tanssin riemun luotto- mimmi vailla vertaa! Siellä jos itseäni kieputtelisin edes kerran viikossa, lisäksi pari balsaa ja muutama jumppa - ainakin teoriassa passeli, monipuolinen treeni- kokonaisuus.

Missähän välissä mä töissä käyn ja kirjotan sen gradun valmiiksi ja seurustelen ja nukun ja sellasta?

Mutta nyt toisenlaiset rehkimiset kehiin - siivouspäivän kimppuun! Adjöö!