Matonen tuolla edellisessä kommenttiboksissa vaati trendejä, joten täältä pesee! Tulevan kevään ja kesän kolme kovinta, olkaa hyvät. Vaikka mehän siis muotipiireissä tietysti tehdään jo syksyä 2009.

Trendi #1: Myyrä
417451.jpg
[kuva: Ellos]

Tuotteiden markkinointi positiivisia mielleyhtymiä herättävien värien avulla on saavuttanut uuden tason. Kaukana ovat ne ajat, jolloin meitä naikkosia olisi yritetty huijata ostamaan ylläoleva kolttu tarjoilemalla se harmaanruskeana, hiekanruskeana tai kenties tuhkanruskeana. Äst, unohdetaanpa moiset mielikuvituksettomuudet: tänä kesänä tämän tutun värin nimi on myyrä. Mustavalkoisen kesähameen väri olisi samalla ideologialla tietysti pingviini ja valkoista oversize-laukkua myytäisiin värityksellä talvijänis.

Lisälukemisto: viime sunnuntain Turun Sanomien juttu värimielikuvilla markkinoinnista.

À vrai dire, tuo tunika/mekko on kyllä aika kiva! Ja sitäpaitsi oikeestikki tulevan kevät-kesän trendistöä.

Trendi #2: Elastinen goes Palestiina
417453.jpg
[kuva: Hel Looks]

Tässä kauden tyyli pikkuisille poikaisille (malleina 11-vuotias Reko ja 12-vuotias Jere). Vansin tai Lacosten tohvelitossut, rendifarkut, hupparit ja palestiinalaishuivit saavat tänä kesänä seurakseen mahdollisimman sotkuisen mahdollisimman ison hiuksiston ja mahdollisimman vekkulin virnistyksen. Aipodissa soi Elastinen.

Ei meidän ala-asteella pojat näyttäny tolta.

Trendi #3: You have got to be kidding me
417452.jpg
[kuva: Hel Looks]

Kolmannen trendin esittelee 24-vuotias Sasu. Katsokaa itse mistä kana pissii, minä olen sanaton.