Mulla on nyt kuulkaa sellainen olo, että käyn huomenna töiden jälkeen ostamassa itselleni - luonnollisestikin rahoilla joita ei ole - jotkut ihan saakelin setsikkäät ja kauniit alusvaateasiat (yhdet kohtuuhintaiset jo tsekattu Wikkeltä, mutta ei sovi sanoa ääneen että ne on kohtuuhintaiset koska oikeaoppisestihan saakelin setsikkäiden ja kauniiden alusvaate- asioiden pitäis olla myös saakelin hintavat). Sitten kuljen ja poseeraan onnellisena yksin kotona niissä koko viikonlopun itseäni sipihipistellen - damn girl, looking fine! Ja feeling kans!

76565.jpg

Sounds like a plan. Ai mitenni naiseus-buustauksen tarpeessa?

Kuvan setti ihanaa italialaista Infiore-merkkiä, tuon saman kuvaston mallistosta itseltäni löytyy Roomasta ostetut aikalailla täydelliset musta-vaaleanpunaiset pitsahtavat (as in pitsi, not pitsa, heeh) rindet. Tyylikkäitä, kauniita, istuvia, mutta edullisempia kuin miltä näyttävät - kevyttä luksusta verrattuna osapuilleen samanhintaisiin täkäläisten peruskauppojen rindeihin. Ei muuta flikat kuin Italiaan tyhjentämään alusvaateputiikit, kuka lähtee messiin? :)

..jaa, joskohan kuitenkin tuo tutustuminen fiinin aluspukeutumisen maailmaan olisi järkevintä aloittaa vaikkapa ihan tuolta kotoisemmalta Stockmannin alus- osastolta, kun en sieltäkään vielä tähän ikään mennessä ole mitään osannut ostaa. :D