Hard rock hallelujah! Ääk huomenna kyllä jännittää niin ettei ikinä! Kun meinasin jo eilen päästää jännäpissin pöksyyn ihan silkasta viisuhurmiosta. Tänään töissä tietenkin pidin telkkaria huoneissa auki koko päivän, kun tuli uusintana tuo eilinen shou. Niinpä muutamia hajahuomioita aiheesta:

Belgian Kate Ryan oli mukava esiintyjäyllätys ihan jo siksikin, että vihdoin sain asennettua laulajan paikalleen niille kaikille tutuille biiseille! Desenchantée saa aina laulamaan mukana (no mikä mua muka ei sais), pumpin lämmittelybiiseinä on soineet Scream for more ja Only if I - nyt saadaankin sinne tuosta viisujen Je t'adoresta taas uusi Kate-lämppäri! :)

Turkin Sipulin Süper Star -veto oli oikeesti gruuvi ja jäi päähän soimaan! Eikun tanssilattialle heikunkeikun!

Andorran tanssijamimmeillä oli niin makeet valkoiset korsetti-stay-up-systeemit, että ihan jo siksi on harmi, etteivät päässeet finaaliin. Itse biisistä ei kyllä jäänyt oikein mitään mieleen, mutta ne kuteet - hitto määki haluun sellaset! Niissähän saattais ihminen ihan oikeesti kerrankin näyttää setsikkäältä ja kerrankin myös tuntea itsensä sellaiseksi. Vauuu.

Vennään poika Dima Bilan oli ottanut taustatanssijoikseen tissimimmien sijaan pari ballerinaa - tyylikäs valinta! Tosin musta ihan näytti, ettei ne tanssineet kova- kärkisillä.. liekö syy lavan lattiamateriaalissa, muuten ei oikein ole perusteltua moinen. Diman biisi oli noin viisumielessä ihan ookoo, ja itse nuorimieskin voisi vaikuttaa jonkinlaiselta symppikseltä, ellen jo olisi ehtinyt nähdä siitä netin syövereissä sarjan kamalia alastonposeerauksia.. :D

4032740p.jpg

Tänään onkin sitten vuorossa ihan muuta musiikkia. Mennään kamun kanssa konserttiin, ohjelmassa Haydnin Luominen (Die Schöpfung). Lippuja tosin ei vielä ole, luotetaan että mahdutaan ovelta mukaan - opiskelijahinta konserttipäivänä on 2€, kun ennakkovarauksella olisi joutunut pulittamaan muhkeat 15€! Nasta päästä fiilistelemään, kun ollaan tuota itsekin soitettu ja laulettu! Saa nähdä, pysyykö sitä penkissä paikallaan ja hiljaa, kun tekis mieli yhtyä kuoroon..

Stimmt an die Saiten, ergreift die Leier,
Laßt euren Lobgesang erschallen!
Frohlocket dem Herrn, dem mächtigen Gott,
Denn er hat Himmel und Erde
Bekleidet in herrlicher Pracht!

Työpäivä oli tänään paljon jeessimpi kuin uskalsin toivoakaan. Sopivaiset kuusi tuntia, kohtuullisen kuntoiset huoneet - ja loppukevennys vielä päivän päätteeksi! Kerrokselle paukkasi siinä iltapäivällä muutama huoneellinen nuoria polttarimiehiä, pitivät hetken iloista remakkaa siinä käytävällä (ei siis kuitenkaan niin iloista, että olisi rauhoittumaan tarvinnut pyytää). Hissille päin lähtiessään yksi sieltä totesi: "Meilläpä on muuten niin kaunis siivooja, että! Saako susta ottaa kuvan?" Siinäpä sitten kamppeineni poseeraamaan, kun en kieltääkään kehdannut - no etten antaisi juuri kaupunkiin saapuneille ihan nuivaa ensivaikutelmaa turkulaisista. :D (En kyllä ole ihan varma, mistä kohtaa olin siinä niin erityisen kaunis kirkuvan punaisine työasuineni ja yhtä punaisine meikittömine kasvoineni?) Onneksi en ole huomenna töissä, siihen malliin siinä mulle toistelivat huoneensa numeroa - tuut moikkaamaan sitten! Joopajoo. Olis varmaan pitänyt jättää kärryyn varoitusviesti sille, joka huomenna mun kerroksen saa hoidettavakseen.. :D