Sain hepulta valmistujaispäivänä mitä ihanimman lahjan: itse askarrellun kortin, jonka kanteen oli piirretty lentokone ja jonka sisäsivulta selvisi, että heppu haluaa kustantaa maisterille matkan pitkäksi viikonlopuksi vapaavalintaiseen Euroopan kaupunkiin. Sen sijaan, että lähdettäisiin mun tutuille mestoille Italian tai Ranskan suunnalle, päätettiin lähteä johonkin kiinnostavaan paikkaan, jossa kumpikaan ei vielä ole käynyt.

Tänään sitten varattiin ensimmäinen(!) yhteinen ulkomaanmatkamme: lokakuun lopussa Prahaan!

1903717.jpg

Kauhee matkakuume tietysti iski muuallekin. Pariisi, Napoli, Lontoo ja New York nyt on ne hätäisimmät mihin pitäis päästä niinku ihan ehottomasti (Rooma ei ole urgent-listalla, kun siellä jo ehdittiin äitin kanssa keväällä pyörähtää). Kunpa olis niin rikas, tai säästäväinen, tai jotain, että tulis jatkossakin lähdettyä pari kertaa vuodessa ulkomaille.. sitä paitsi pitäishän mun kääntäjänä käydä reissailemassa ihan kielitaidon ylläpitämisenkin kannalta! Vaadin kaikille kääntäjille tonnin vuotuisen määrärahan ammattitaidonkehitysmatkustelua varten joo.

Prahan-vinkkejä otetaan vastaan! Muutakin kuin runsaaseen oluen maisteluun liittyviä, se me handlataan ilman ohjeitakin. :)