Tähän päivään tarvitaan annos imelää Disney-pirteyttä. Olkaa hyvä! 1:20 tienoilla tulee mun suosikit, merenneito Arielin tanssijat. Jos heppu ei olis siinä kohtaa tullut kuvioihin, olisin hyvin todennäköisesti hakenut paraatiin tanssaamaan seuraavaksi kesäksi. Mutta, kuten varmaan arvaattekin, parempi näin. :)

WDS-puistonkin leffaparaati tuolta löytyi, mutta sehän ei tietty oo yhtään niin hieno kuin DLP:n, eikä sitä ollut yhtä hauskaa olla valvomassakaan. (Huomatkaa tiukka ammattislangi: WDS = Walt Disney Studios, DLP = Disneyland Park.) Samoista linkeistä pääsee katsomaan myös lemppari-stunttishouta. Hei sentään niinku stant shou spektakulaaar!

Ja kattokaa kans mis mää olin töis! :) Catastrophe Canyon ei noin videokuvassa näytä yhtään niin siistiltä mitä oikeesti (yeah right..), mutta kyllä tosta jotain hahmottaa - ainakin sen, että laitimmaiset kastui välillä litimäriksi. Ja sen, että oli siellä 180 ihmisen edessä ihan riittävästi vastuuta pitää huolta, ettei kukaan säikähdyksissään hyppää heiluvasta vaunusta alas. :D

Ja sit kaikki laulaa mukana! Ho there! (Mulla menee oikeesti kylmät väreet. Hitto mikä kesä. En siis mistään hinnasta haluais sitä aikaa enää takasin, mutta muistot saa hyvälle tuulelle. Et mes filles me manquent tellement!)

Hey there hi there ho there
it's a Disney kinda day
glad to see your smiling faces
as we pass along the way
there's lots of fun an laughter here
a-waiting just for you
all you have to to do is make a wish
and watch your dreams come true

If you take my hand
just like Alice, you're in wonderland
it's magic!

Clap your hands and tap your feet
and shout a big hooray
Mickey and his friends are calling out your name
to join the Disney parade

Dancing a catchy rhythm
singing a happy song
playing together on a holiday!