Jos nyt pitäis kolmella levyllä elää loppuikä (tai sanotaan vaikka viikonlopun yli), valinta osuisi kahden orkesterin hengentuotoksiin. Franz Ferdinandilta lataisin soittimeen kaksi pitkäsoittoa, ja kolmannen levyn kunnian saisi Panic! at the disco. Tahtoo molemmat livenä ens kesänä Ruisrokkiin tahtoo tahtoo jamittel tanssittel!

Voi tätä hurahduksen määrää! Voi tätä emotukkien määrää! :D

361581.jpg

Muutakin kivaa: isi osti mulle kirja-alesta Voimajooga-opuksen ja eilen sain ensimmäisen SAY-paketin! Kiitos, sinä salainen askarteluystäväni! Ihanat paperit ja paljetit ja nauhat!

Tämän päivän henki on selkeä koomaperjantai. Täydellisiä oikosulkuja yllättävissä paikoissa: ensin en muistanut kopiokoneella numerokoodiani, sähköpostia kirjoittaessa löi aivot tyhjää kun mietin onko sana kysymiänne suomea (on se), ja sitten löysin itseni ihmettelemästä, mihin suuntaan kraanaa täytyy kääntää jos haluaa kylmää tai kuumaa vettä. En ole ihan varma, uskallanko mennä tänään balettiin kompastelemaan jalkoihini jos tää tällasta on.

PS. Note to self: lumisadepäivänä laita sitä toista ripsiväriä, sitä vedenkestävää.

PSPS. Vastailen ystäväkirjaan tulleisiin kysymyksiin asap! Jee noin hurjan monta pupusta siellä jo! Mut hölmöt, ei se kuutoskysymys tarkoita että kaikkien pitäis vastata että Duussi on kiva naikkonen. :D