Hihii, kukaan ei eilen uskaltanu kommentoida kun olin aggrepaukku ja sanoin että pysykää kaukana. :D

Fiilingi parani iltaa kohti, ja huipentui siinä kahdeksan jälkimaissa. Idols, heppu, siideriä ja pihviä (pihvi kuulostaa paremmalta kuin porsaksen leike). Kristianin putoamisestakaan en nyt yön yli nukuttuani osaa olla surullinen muuta kuin siinä mielessä, että olis ollu mukava kuulla sen tulevat vedot - nytpähän pääsee ainakin tekemään itsensä näköistä musiikkia, varmasti enemmän omilla ehdoillaan kuin formaatin voittaja. Eiköhän se hyvän levydiilin kuitenkin saa.

Asiasta toiseen. Olen ollut vähän kahden vaiheilla, innostuako vai eikö noista täksi kesäksi muotiin tulevista peeptoe-kengistä. Mähän kesän tullen joudun muutenkin aina valmistautumaan henkisesti kohtaamaan taas yhden elämää häiritsevistä kammoistani, kun katukuvaan ilmestyy hirveä määrä hirveitä varpaita (puistatus). Omani ovat tietysti sen verran nätit :D että kelpaa lipottimissa lipsutella, mut noin periaatteessa mitä vähemmän varvasta, sen parempi.

Vaan kyllä unohtui puistatukset ja peeptoe-epäröinnit sillä sekunnilla, kun tapasin nämä kaunottaret. Pura Lopez, korkoa 9 cm, hintaa 149€ ja 159€. Uuh, tahtoo!

466851.jpg466852.jpg