Pääsykokelaille varatut mehut ja keksit löytävät kohta tiensä parempiin suihin, jos tuo yliopistoon halajava nuoriso ei pian ymmärrä lopettaa kirjoittamista ja siirtyä kokoushuoneeseen ainejärjestön kahvitettavaksi! :D Tuolla niitä istuu salillinen valintakokeessa, suurimmaksi osaksi aika pieniä tyttöjä (kyllä, pelkkiä tyttöjä, niin se nyt vaan on että pojat tykkää matikasta ja tytöt kielistä ja piste). Aamu kului kokeen ensimmäistä puolikasta valvoessa. Hitto siitä on jo seitsemän vuotta kun itse istuin samassa jännätilanteessa. Ja nyt olen täällä töissä. En olis aivan arvannut.

Viikonloppu sujui leppoisissa lemmekkäissä lämpimissä merkeissä Turussa (ja koko lauantain piippasi tekstiviestiä pupuilta Helsingistä että missä sää oot ja miksette oo täällä). Päädyttiin tällä kertaa jäämään kotiin sillä logiikalla, että jos ei ole ihan varma haluaako lähteä niin sit ei kannata lähteä. :D Gradu nyt ei tietenkään edennyt riviäkään, mut noin muuten kaikkea tollasta elämän kannalta kivaa tuli tehtyä. Kuten korkattua terassikausi (auringonpaistoläkähdys + kylmä siideri = autuus) ja grillikausi (oli hei ihan lämmin kun oli villasukat jalassa), tapettua kesän ensimmäinen hyttyinen, ostettua kahden päivän lippu Ruisrockiin, katsottua tylsä ja ylipitkä Karibian piraattien kolmososa, relattua ja naurettua ja viikonlopun päätteeksi vähän tanssittuakin.

Hei määhän tykkään mun elämästä! Vaikka ei ole vieläkään varma, alkaako mulla heinäkuun alusta kesäloma vai työttömyys. Akateeminen pätkätyö is mai laif!