Aamuyhdeksästä lähtien käyty henkien taisto on ratkennut! Häviäjän katkeraan osaan saa tyytyä puolue eipäs, ja voittajaksi julistetaan puolue juupas - päätin olevani tarpeeksi terve lähtemään hepun synttärijuhliin! :)

Nenä ei enää vuoda eikä ole tukossakaan (ihana tunne tämä kokonaisvaltainen hengittäminen, piih puuh), aivastus pääsee osapuilleen kerran tunnissa. Ja jos niikseen tulee - synttärivieraat saisivat mahdollisen flunssatartunnan heppulasta vaikken sinne itse menisikään, kun olen joka paikan kuitenkin läpi käpälöinyt. :D

Sitäpaitsi satunnaisia aivasteluja suurempi ongelma tällä hetkellä on järjetön hiustenlähtö. Hepullakin on hermot ymmärrettävästi piukassa, kun olen taas onnistunut levittelemään vaaleita pitkiä kutrejani yksittäin ja pienissä tukoissa ympäri sen kämppää. Ei tää kivaa mustakaan ole! Ja sitku en edes osaa laittaa näitä jäljellä olevia hapsuja mitenkään kivasti. Aina vaan sama tylsä sivuponnari pläädiplää.

Ihmisten ilmat, here I come! Alkoholi- ja tanssilattiapoliittinen linjanveto tälle illalle on järjen nimissä kuitenkin easy - lähtömusana Kelisin Trick Me, kaupasta pari sidukkaa ja matkaan! Moroo!